O leapsa de la evergeen, efervescenta noastra.

Mi-a luat ceva timp pentru ca nu m-am gandit niciodata foarte serios daca am sau nu principii in viata dupa care ma ghidez. Poate unul singur: ma adaptez usor. Dar mi-am propus sa ma organizez si mi-am scormonit mintea ca sa inteleg cam care ar fi ideile principale regasite de-a lungul existentei mele terestre. Cam asta a iesit:

1. Ma adaptez usor ­čśÇ de fapt ma vaicaresc mult dar e un proces rapid.

2. Nu mint: In general, prefer sa cred ca, pentru a proteja anumite sentimente pe care nu are vreun sens sa le rascolesc, reusesc sa omit unele aspecte. Dar nu mint. In plus, am memoria proasta si o minciuna buna presupune ca trebuie sa tii minte ce ai spus. E prea complicat.

3. Tolerez: Am o capacitate uimitoare de a accepta si tolera in jurul meu oameni extrem de diversi, idei si opinii, manifestari si reactii. Trebuie sa ma calci rau pe bataturi ca sa nu mai vreau sa te vad. Evenimentele recente mi-au demonstrat ca am un grad ridicat de toleranta la prostie dar foarte  mic la cei care se mint singuri.

4. Totul este posibil: Trebuie doar sa iti doresti cu adevarat (treba e ┬áverificata de nspeÔÇÖ ori de subsemnata)

5. Las  mereu loc de un buna ziua. Lumea e mica. Mereu si oriunde.

6. Respect . Cam tot ce se poate respecta. In general, spatiul fiecaruia. Nu ma deranja si nu te deranjez. Simplu, nu?

7. Aleg.Am acesta optiune. Mereu. Cateodata imi place asta. Alteori ma sperie. Dar sunt constienta de asta.

8. Partea goala a paharului: un pesimist e doar un realist bine informat.Mereu vad si worst case scenario. Ma pregatesc din timp pentru cea mai grea situatie si caut solutii. Daca totul iese perfect e bine. Sigur ma pot adapta in timp util.Dar dac iese nasol as vrea sa ma prind din timp. Nah, asa e cand stai de mult timp pe picioarele tale.

9. Vorbesc mult dar nu spun nimic. E o arta. Ca si in politica. Oamenii ma si platesc pentru asta cateodata. Din pacate a devenit gest reflex in viata de zi cu zi.

10. Nu am incredere in oameni. Din principiu. Mai intai suflu in iaurt.

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation