Anul a inceput frumos.


Ne-am trezit mahmuri pe 01.01.2013 la cruda realitate: nimeni nu muncea in prima zi a anului si doar McDonalds era deschis. Frigider gol: 2 lamai si niste vin nu se pun ca mancare, nu?! Am dat niste telefoane si ne-am tanguit de gauri in stomac. Capul sus: ne-au salvat prietenii care ne-au invitat la ei la masa!

 

Cazut placa de baza de la XPS. Isi luase el o vacanta fara preaviz si inainte de Revelion dar a fost simpatic si mi-a dat lovitura de gratie la inceput de an si sfarsit de saptamana. Lacrimi si dezolare. Sunt dependenta de laptop-ul meu (al Lui, ma rog). Plans pe umar la ITistii inainte de inchidere program, pe umar la Dell si … succes – ultimul tichet al zilei. Am aflat ce garantie smechera posed. Marti dimineata mi-a facut un nene vizita acasa. M-a costat un ceai de vanilie noua placa de baza. Capul sus: 3 zile si niste lacrimi si se rezolva orice problema IT 😉

 

Primit refuz de la client. Ne-a dus cu zaharelul de la inceput. A decis, dupa 2 luni, ca desi ne place (pe noi, strategia, pricing-ul … TOTUL) va da contul unui fost coleg de liceu. De o franchete izbitoare. In freza. Capul sus: cateodata nu conteaza decat cu cine ai baut, fost la femei, facut liceul;)

A disparut flacara de la aragaz. Bine ca am vazut cum dispare ca altfel apaream de dimineata la stiri. A doua zi gasit explicatia. Capul sus: oricum nu gatesc! (prea des)

 

Curs cosmetica in sfarsit pus in practica. Schimbat pe orar de gaina: treaza la 7, in lumea viselor la 22 30 max. Revin cu detalii. Capul sus: partenera de afaceri si partenerul de viata te sustin!

 

Evident ca nu putem trai intr-un apartement inchiriat fara vreun instalator sau mester. „Lurch” a aparut cand eram singura acasa, sprijinindu-se de balustrada din fata usii cu o cheie franceza in mana. Capul sus: a rezolvat eficient problema si nu mai trebuie sa il vezi!

 

Plecat apa calda si caldura. Le pare rau si ne-au pus si anunt. De ce? DA. Capul sus: sunt doar 48 de ore de cosmar!

 

Plecat si El hai hui prin tara. Cum o sa cam fiu singurica anul asta ma gandesc serios sa dau anunt dupa o pisica de companie. Capul sus: timpul petrecut impreuna va capata alta valoare!

 

Masina parcata lateral impecabil in fata blocului. 5 cm in fata si 10 in spate in fata masinii, dupa ce a plecat politia (ma intimidau girofarele lor seara). Am ingenuncheat balena pe 4 roti pe care refuzam sa o conduc in Bucuresti din lipsa de CASCO si existenta de soferi tembeli. Capul sus: gandeste-te ca nu ti-ar sta bine intr-un Tico!

 

Si intre timp niste munca multa. Au trecut doar 13 zile, capul sus!

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

3 Thoughts on “2011, capul sus!

  1. Început promițător! Mult suuuuucces în tot ce întreprinzi, da?

    Hug

  2. provinciala on 01/15/2011 at 17:56 said:

    daaaaaaaaaaaaaa hug

  3. Multă sănătate în 2011.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation