va multumesc din suflet, costa cat va lasa inima!” si am simtit cum imi zambeste mie, cu ochii in primul rand.

avea parul alb si prins la spate, o piele bronzata dar putin brazdata de riduri desi chipul ii trada niste ani. batranica de la colt sta acolo zi de zi si trec pe langa ea fara sa o vad. in seara aceea de vara, cand am iesit de nebuni de mana la o ora tarzie sa mancam o shaworma de la colt, el a vazut-o. ne-am intors din drum pentru ca a decis ca vrea sa se cantareasca.asa ii place lui sa dea cate un ban cantaretilor de la coltul strazii care il fac sa se bucure de muzica, batranilor, copiilor etc iar eu imi arunc ochii peste cap si stramb din nas si reiterez un sumar al Filantropicii. dar nu prea mult, ca sa nu ii stric bucuria.

62 de kg imbracata, sunteti subtirica!“. nu m-am cantarit de ani de zile, stiu ca slabesc sau ma ingras dupa hainele pe care mai pot sa nu sa le imbrac. nu ma intereseaza cifra afisata de cantar ci cum ma simt eu cu mine insami.de data aceasta insa, ceva, un nustiuce, m-a intors si m-a facut sa ma urc curioasa pe cantar.inca nu imi dau seama daca 62 de kg imbracata e un lucru bun sau nu, dar nici ca imi pasa.

batranica aia e acolo mereu si atunci a fost prima data cand am privit-o in ochi. si am simtit caldura si dragoste. si mi s-a parut ciudat, si inca mi se ridica parul cand ma gandesc, cat m-a marcat. dar avea ceva…dumnezeiesc in ea. si am uitat de toate cele ce ma apasau pentru o secunda. mi-a luminat seara:)

ii multumesc aici, desi nu va afla niciodata, ca a reusit sa imi ofere cu un zambet o pace pe care nu am regasit-o de mult.

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

3 Thoughts on “62 de kg imbracata

  1. :))) ?tii tu, poate te urm?re?te deja pe twitter si facebook de pe smartphone-ul ei de ultima ora

  2. Sunt unii oameni care pur si simplu iti pot face ziua mai buna cu un zambet

  3. Pingback: cum se îngrije?te Evergreen « Evergreen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation