iubirik-rechinikA TRECUT O LUNA…

…si eu nu ma pot decide care din sutele de poze si filmulete cu Iubirik- Rechinik-Generalul-Indianul Talpa Iute vreau sa le postez. Ca am cu nemiluita, iti dai seama, in conditiile in care imi impart cam tot Universul cu el. Si toate imi plac, toate mi se par magice, fiecare imi aduce aminte de ceva.

…sau daca vreau sa postez vreuna. Inca nu mi-e clar daca sunt sau voi fi un parinte exchibitionist or ba. Stiu insa cu siguranta ca nu voi fi doar mama de… Asta e important. Sa nu uit. Sa nu ma uit pe mine. Daca eu sunt si sunt bine va fi si el.

… de cand am inteles cat de importanta e uitarea. Ca daca nu ai uita, macar prima luna… Pamantul nu ar mai fi asa populat 😉

…de cand nu mai sunt eu. Asta m-a scos din minti rau de tot la inceput dar acum lucrez sa ma acomodez si sa ma redefinesc fara sa ma pierd. Inca nu ma simt mama.

…de cand am inteles ca oricate cursuri ai face si oricat ai citi si te-ai documenta, nu esti niciodata pregatit pentru ce ti se intampla cand apare in viata ta minunea.

PRIMA LUNA…

O luna de minuni si chinuri si temeri care pare a fi fost un an. O viata.

O luna dupa care povestim cu deja “iti aduci aminte cand era mic?!” …parca a trecut o clipa.

O luna care ne-a unit pe noi, parintii in primul rand, mai mult decat credeam ca se poate.

O luna de pampersi (nu e grav inca, sunt sunt sub control), de dureri si ochi rugatori in lacrimi, de zambete stirbe si necontrolate, de nesomn, de fericire, de disperare, de dragoste.

Din aceeasi serie:

2 Thoughts on “A trecut o luna … prima luna

  1. La cat mai multe luni, apoi ani, apoi minuni, apoi fericiri! Ai scris foarte frumos, magic aproape, bravo tie, bravo voua ca ati reusit sa intelegeti ca ceva greu poate fi transformat in neuitare! Va pupam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation