Pana si de sarbatori a fost mai mult zgomot in inbox-ul meu. Apas refresh o data, de doua ori, de trei ori pe minut si…. nimic nou. Ma uit la telefon poate ca i-am ratat sunetul in cele 2 secunde cat nu am privit ecranul gol.

Se pare ca de o saptamana doar vestile proaste vin prompt pe mail. Cand e vorba de vreun motiv de fericire, mail-urile, sunt convinsa, o iau pe alta ruta si intarzie intentionat sa apara. Probabil ca e vreo conducta egipteana sechestrata si d’aia. Vestile sunt dar confirmarea nu mai apare. Sau poate ma vor astepta dupa marea mahmureala? Vestile bune zic, ca alea proaste au ajuns deja. Prompt. Toate!

In schimb am avut o revelatie azi: la naiba cu strategiile, specialistii, conversiile, engagementul si experienta validata de premii, calitatea serviciilor, colaboratori incantati si alte succese! Traisca campaniile SEM eficiente cu un singur keyword broad! Traiasca spam-ul! Traisca cantitatea ineficienta dar care da bine la rapoarte!

Si cel mai bun exemplu ramane contul meu favorit de Twitter care sunt convinsa ca ar da bine la prezentarea oricarui „specialist” online care arunca cu cifre in ochii clientului (promit ca voi lucra sa am si un exemplu similar de inutilitate pe Facebook). Continuati sa tipati ca aveti followersi si like-uri cu miile. E degeaba.

Daca nu ati inteles: desi acest cont nu este personalizat, nu a spus nimic niciodata, nu reprezinta un brand si nu urmareste pe nimeni, a reusit in ultimele luni sa fie listat pe 71 de liste si sa aiba 2228 de followers! Cunosc campanii serioase din Romania care s-ar multumi cu mai putin.

Ce mai incolo si incoace, eu ma las de meseria asta periculoasa pana nu ma plictisesc.

BTW, toata lumea are senzatia ca daca e Sf Valentin nu se mai munceste?

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation