De mic copil, ca fetita, iti doresti sa devii Printesa si , cateodata, chiar te simti a fi una. Cresti cu gandul ca asta meriti si singurul lucru care se va schimba in viata ta va fi faptul ca vei ajunge o printesa mai mare.

De la printesa tatei la printesa printului viselor tale…parca toata viata ta e un basm.

Ce te faci cand apare Capcaunul?!

Daca pana si el iti spune printesa….e clar ca zace un dram de adevar!

Te impotrivesti, te revolti, te supui?!

Daca pentru taticul care te adora si te rasfata, “printesa”  va fi mereu simbolul fetitie mici, inocente si lipsite de aparare, exista riscul ca tu sa ajungi “ suparator de printesa” pentru ceilalti sau sa-l dezamagesti , involuntare cand ( si daca ) va intelege ca ai crescut si te-ai transformat in “regina”.

“printesa” din cuvintele si gandurile printului tau este adorabila faptura ce-l asteapta vesnic zambitoare la castel. Alaturi de ea poate uita de problemele cotidiene si pe ea se bazeaza ca “ va fi acolo” intotdeauna, dedicata lui si asteptandu-l.

Se pare ca in cazul Capcaunului, lucrurile stau un pic altfel.Pentru el, “printesa” este un ideal, o persoana total diferita de el, intruchiparea tuturor lucrurilor fantastic de bune de pe acest Pamant.

Fie ca  o inchide, gelos, intr-un turn, sau o lasa libera dar sub stricta supraveghere, Capcaunul divinizeaza Printesa.Este acolo, la picioarele ei, pentru absolut orice capriciu, ocrotitor si grijuliu ca un tata, pasional ca un print, necerandu-I altceva in schimb deact sa fie o “printesa”.

Surprinzator sau nu, societatea de consum  din zilele noastre prefera produsele 2 in 1- sunt mai practice si mai eficiente.

Uite asa sfarsesc printesele prin a se casatorii cu Capcaunii!

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation