Si am mai dat afara pe cineva din viatza si sufletul meu. Si iar m-am umplut de amaraciune. Am facut atat de multa curatenie in jurul meu in ultimul an incat am momente cand ma intreb daca nu cumva am innebunit. Poate am. Adik nici macar nu pot sa afirm ca mi-am indesit filtrele sau ca mi-am ridicat standardele ci pur si simplu am inceput  sa fiu proactiva. La cel mai mic semn…rad tot din jurul meu. Profilaxie pentru spirit.

Concluzie: am mai ridicat un zid in jurul meu, o bariera protectoare impotriva tuturor. Am inima mai goala dar mai putin zbuciumata, poate putin  mai trista. Asta e. Singurul meu regret e un semn de intrebare: oare nu cumva exagerez? Nimeni nu e perfect, dar pana unde pot si trebuie sa tolerez ca “imperfectiunile” altora sa imi altereze mie sufletul?

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

3 Thoughts on “afara din suflet

  1. alexandra on 11/30/-0001 at 00:00 said:

    asa se intampla cand primesti niste ani de acasa, cand vii din provincie si vezi ca toate valorile pe care le aveai cand erai copil se destrama una cate una. Ramai cu 2 varinate, care nici una din ele nu-ti ofera perspectiva : inlaturi tot in jurul tau, construindu-ti un zid imaginar si prin urmare ramai singur, dar cu principiile si valorile tale sau… uit de ce ai inavatat si aplici zicala : When in Rome, act like romans do. Asadar …. concluzia o trageti voi 🙁

  2. Fata draga, natura are posibilitati limitate.Pastreaza langa tine numai pe cei ale caror calitati nu se deterioreaza in timp.Si zambeste. Apropo, ai putut sa lasi fumatul ?

  3. din pacate, curatenia din "jurul meu" nu se rasfrange si asupra mea direct:(
    dar i ‘m working on it

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation