Cum sunt mereu sincera pana la insuportabilitate, recunosc, pana nu am primit invitatia la evenimentul AllView nu auzisem niciodata de ei. Dar imediat ce am inceput sa ma intreb asupra a cine sunt ei, am observat ca televizorul din camera de hotel era tocmai un AllView si mi-am zis ca poate ar fi bine sa casc ochii mai atent la marcile electrocasnicelor care ma inconjoara ca sa descopar si eu lucruri noi.

In alta ordine de idei, ieri, la The Instititute Café, cei de la AllView au lansat un nou smartphone dual-core (AllView P4 DUO) si prima tableta autohtona cu Android 4.1 Jelly Bean (Alldro Speed DUO). Doua produse perfecte pentru o piata in care majoritatea oamenilor au cel putin doua cartele de telefon si un venit modest care ar trebui sa ii faca sa prefere tabletele best buy in locul varfurilor de serie (desi sunt convinsa ca romanii sufera de snobism tehnologic mai rau ca orice alta natie de pe planeta).

Cum am “prostul” obicei sa nu vorbesc in plus despre vreun produs decat in momentul in care l-am testat/utilizat ceva timp, ma opresc aici cu detaliile, dar promit sa revin cu o multime de opinii dupa ce primesc tableta si telefonul in teste. Pana atunci gasiti mai multe informatii despre AllView P4 DUO si  Alldro Speed DUO pe playtech.ro si gadget.ro.

Am sa va rog sa retineti insa ca Buhnici-cel-ce-da-cu-toate-de-pamant m-a convins la eveniment sa arunc si eu cu tableta AllView. Nu ma prea pricep la asemenea teste dar a fost reconfortant intr-un final sa vad ca existe sanse ca de acum incolo s-ar putea sa nu mai fie o problema ca scap tot timpul telefonul din mana.

Din aceeasi serie:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation