luni si marti, iarna…asta. banuiesc ca din cauza crizei nu am aterizat in Poiana Brasov dar am apreciat alternativa mai mult decat reusita.am serbat clasica
petrecere de Craciun a firmei la cel mai tare spa din tara (asa zice ei). la cocor spa. un rasfat total insa prost sincronizat cu calendarul meu.
eu personal alergica mental la miros de levantica, m-am trezit ca am parte in loc de tratament facial de un cosmar cand am realizat ca toate produsele folosite in
terapiilor lor se bazeaza pe acesta planta miraculoasa. mi s-a dat sa inhalez niste ulei, mi s-a facut masaj si mi s-a dat cu ministropitioarea in nas pe ritmurile unei muzici venita de pe alta planeta. orhidee peste tot, culori calde si odihnitoare, geamuri mari si caldura in camera mea de tratament. toate bune si frumoase pana la aroma care se vroia relaxanta. m-a scos din minti si nu imi venea sa ii spun doamnei care imi tapeta fata cu mangaieri si tot felul de unsori ca imi vine s aimi iau campii. se vedea clar ca ei  is e pare genial. mie nu.
seara am tras o licitatie pentru cauze caritabile.s-a strans o suma impresionanta pentru pronosticurile mele. si mi-a fost dat sa vad atat de muulte incat unele mai bine nu le vedeam. ce s-a licitat frumos?zile de concediu, un shocate gatit, o saptmana cu un bmw decapotabil, o secretara, niste lucrui furate, fericirea….
mosul secret m-a nimerit pe langa la culoare. am primit caciulita si fular rooooz. si am comentat cu voce tare. ca doar un baiat putea sa cumpere asa ceva undei fete.
si asa a fost. si dupa ce am vazut cat de rea am fost cu omul m-am gandit putin si s-ar putea sa imi placa ideea sa adaug o pata de culoare in mohoreala mea.poate.oricum, gafa am facut-o. ofticat baiatul a hranit toata seara cei doi caini de langa restaurant cu ficateii din bufetulnostru suedez.
am revenit in Bucuresti pronind pe o ploaie torentiala si sfarsind prin a patina pe luciul soselei de la km 70 spre capitala. 70 de km in 2 ore nu e lucru de saga. rezisti greu psihichic.
in acelasi timp,o tanara ambititoasa, pusa pe venit la Bucuresti…nu sa admire luminitele ci peretii si caietele de teme, a petrecut nu mai putin de 17 ore pe tren pe ruta Cta – Buc.
eu imi amintesc ceva de 1 30 de mers cu trenul pe ruta asta. o promisiune facuta in van acum ceva timp. observ ca la ei totul actioneaza in marche-arriere. adik 17 h
pentru ca s-a pus niste zapada?! propun sa mutam in vara alegerile ca sa aibe baietii timp sa semneze intelegerile pana la prima zapada. sa nu ne mai ia prin
surpindere.
ps – rugaminte
indiferent de varsta, intelect, pozitie, pretentii si caracter: nu te elibera hormonal in fata angajatilor. like never ever gen. serios!

luni si marti, iarna…asta. banuiesc ca din cauza crizei nu am aterizat in Poiana Brasov dar am apreciat alternativa mai mult decat reusita.am serbat clasica petrecere de Craciun a firmei la cel mai tare spa din tara (asa zice ei). la cocor spa. un rasfat total insa prost sincronizat cu calendarul meu.

eu personal alergica mental la miros de levantica, m-am trezit ca am parte in loc de tratament facial de un cosmar cand am realizat ca toate produsele folosite in terapiilor lor se bazeaza pe acesta planta miraculoasa. mi s-a dat sa inhalez niste ulei, mi s-a facut masaj si mi s-a dat cu ministropitioarea in nas pe ritmurile unei muzici venita de pe alta planeta. orhidee peste tot, culori calde si odihnitoare, geamuri mari si caldura in camera mea de tratament. toate bune si frumoase pana la aroma care se vroia relaxanta. m-a scos din minti si nu imi venea sa ii spun doamnei care imi tapeta fata cu mangaieri si tot felul de unsori ca imi vine sa imi iau campii. se vedea clar ca ei  i se parea genial. mie nu.

seara am tras o licitatie pentru cauze caritabile.s-a strans o suma impresionanta pentru pronosticurile mele. si mi-a fost dat sa vad atat de muulte incat unele mai bine nu le vedeam. ce s-a licitat frumos? zile de concediu, un shocate gatit, o saptamana cu un bmw decapotabil, o secretara, niste lucrui furate, fericirea….

mosul secret m-a nimerit pe langa la culoare. am primit caciulita si fular rooooz. si am comentat cu voce tare. ca doar un baiat putea sa cumpere asa ceva unei fete. si asa a fost. si dupa ce am vazut cat de rea am fost cu omul m-am gandit putin si s-ar putea sa imi placa ideea sa adaug o pata de culoare in mohoreala mea. poate. oricum, gafa am facut-o. ofticat baiatul a hranit toata seara cei doi caini de langa restaurant cu ficateii din bufetul nostru suedez.

am revenit in Bucuresti pornind pe o ploaie torentiala si sfarsind prin a patina pe luciul soselei de la km 70 spre capitala. 70 de km in 2 ore nu e lucru de saga. rezisti greu psihichic.

in acelasi timp,o tanara ambititoasa, pusa pe venit la Bucuresti … nu sa admire luminitele ci peretii si caietele de teme, a petrecut nu mai putin de 17 ore pe tren pe ruta Cta – Buc.

eu imi amintesc ceva de 1: 30 h de mers cu trenul pe ruta asta. o promisiune facuta in van acum ceva timp. observ ca la ei totul actioneaza in marche-arriere.

adik 17 h pentru ca s-a pus niste zapada?! propun sa mutam in vara alegerile ca sa aibe baietii timp sa semneze intelegerile pana la prima zapada. sa nu ne mai ia prin surpindere.

ps – rugaminte

indiferent de varsta, intelect, pozitie, pretentii si caracter: nu te elibera hormonal in fata angajatilor. like never ever gen. serios!

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation