printesaAzi , in momentul pe care l-am decis eu a fi cel mai important al zilei mi-am pierdut  „zvâc-ul”. S-a dus tot, cel mai probabil pe apa sambetei desi azi e marti. Aaaa, azi e marti. Cel mai probabil zvâc-ul meu va sta ascuns cel putin 3 ore bune si eu imi pierd timpul cautand-ul.

Ar fi asa comod sa pot da vina pe cineva pentru starea de apatie care m-a cuprins  incat aproape ca mi-e ciuda ca nu o pot face. Poate daca mi l-ar fi furat cineva… Dar cine?! Ce ar putea face altcineva cu „zvâcul’ meu?!

Si uite asa, fara zvâc, am plutit in deriva de nu m-am vazut tocmai cand trebuia sa imi deschid aripile, sa scapar scantei, sa lovesc la tinta.

Sigur l-am avut cu mine azi dimineata. L-am folosit intens ca sa rezolv prima serie de task-uri a zilei: mail-uri, telefoane, call conf -uri samd. Ba chiar l-am lasat sa ia vreo 20 de minute pauza si apoi s-a intors cuminte la mine. Si taman cand sa il folosesc cu adevarat… un balon desumflat. Asta am fost astazi in momentul in care trebuia sa impresionez (chiar trebuia) un fel de muscuita de otet prinsa in borcan. M-as fi dat singura afara daca as fi avut energie.

Girafa a capitulat public si nici macar un gand nu-i trece prin cap cum sa isi scoata capul din movilita de nisip. Ma duc sa mananc ciocolata pentru ca mi s-a dat Universul peste gard si simt nevoia sa fiu antisociala si neproductiva.

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation