Am aruncat  un ochi mai atent pe blogul meu. Asa…de la inceputurile lui si pana azi. Si am observat ca:

1. Mi-am pierdut piticii. Am ramas doar cu unul mare si urat (buhait si murdar de ulei cu parul putin slinos si care injura ca un birjar). Pe asta il tin dupa mine la volan. Trebuie sa am langa mine pe cineva care sa le explice doamnelor ca nu se circula cu telefonul la ureche si soferilor -incurca -trafic ca nu asa se schimba benzile.  Am luat o pauza si de la el pentru ca nu lopatez neam nametii care imi inconjoara locul de parcare. Rea am ramas :)de ce sa se cuibareasca altul la caldurica in locul meu dupa ce plec?

Si cum m-a lovit nostalgia dupa pitici am luat-o prin nameti la pas pana la metrou si i-am cautat prin vagoane, poate i-am ratacit pe acolo. Nici urma de ei. Or fi gasit-o pe Alba-ca-Zapada. Oricum erau ai ei.

2. Girafa are probleme cu spatele. S-a cocosat in ultimii ani pe tastatura si acum isi recupereaza cu stoicism fiecare vertebra. Nimic gratios in asta. Se simte ca un adult care invata din nou alfabetul.

3. Mi-au disparut si dracii. Cand planifici pana si urmatoarea tigara pe care o fumezi, incornoratii nu au timp alocat in agenda.

4. Mi-am privatizat Ferma Animalelor si evident ca s-a dus totul pe apa sambetei. Picior de vietuitoare nu mai e prin ea. Suiera vantul. Dar firma de la intrare suna bine.

In concluzie, am ramas doar eu cu mine insami si nu e vorba ca ma plictisesc dar parca nu e fun. E clar nu mai sunt eu, acelasi suflet de acum 23 de ani, ci doar eu, cea care in curand va  sarbatori trecerea a doar 30 de luni februarie (parca suna atat de putin cand privesc lucurile asa).

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation