Alaturi de 14 reprezentanti Avon (creme de la creme, unul si unul, alesi pe spranceana pentru activitatea lor) sunt prezenta pe coperta brosurii 13 a companiei.

Avon sarbatoreste 15 ani de existenta in Romania si s-au gandit sa ii puna in lumina reflectoarelor pe oamenii din spatele brand-ului si o clienta. Adica eu. Treaba e ca lucrurile au decurs natural. Ei au facut un concurs sub forma unei aplicatii pe Facebook, eu am testat-o (deformatie profesionala, sa aflu eu mecanismele tuturor campaniilor online !) si m-am trezit ca poza si mesajul meu au convins si  m-au ales.

A urmat o cina placuta alaturi de toti cei implicati in proiect (oameni faini rau) si o sedinta foto cu Gabriel Henessy si dupa cateva luni de tacere si putin teasing pot si eu sa dau si eu de veste in lumea toata despre experienta minunata de care am beneficiat. Sa stiti ca nu e usor sa fii model!

Tot cu ocazia implinirii a 15 ani de prezenta in Romania, cei de la Avon au pregatit o surpriza pentru toti clientii lor: orice produs in valoare de 9.99 RON sau din gama Color Trend  achizitionat din catalog (pana pe 26 septembrie inclusiv), are o sansa de castig la tombola ce are ca premiu un Ford Focus nuanta Red Candy (trendy, nu?) sau unul din cele 15 seturi de bijuterii din aur alb si diamante. Gasiti mai multe detalii in brosura 13 sau la reprezentantii Avon.

Din seria 30 and fabulous, va dati seama ce mandri sunt mama si tata de mine acum?:)

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

4 Thoughts on “15 ani de AVON in Romania

  1. 🙂 e chiar fain la 30 ! 🙂

    Felicitari!

  2. Bravo, Andreea! Ne place, place, place!

  3. 🙂 asta era comentariul pentru postul cu GTI-ul?:)

  4. petroneta on 09/06/2012 at 22:09 said:

    felicitari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation