Se iau 3 Andreea la brat de catre un mamic frumos (inca nu mi-e clar de ce pe ea nu o cheama tot Andreea) si se duc de mana sa vada cu ochii lor creatiile vestimentare ale altei Andreea (vezi Ruxa, nu e vorba ca eu vreau sa ne cheme pe toate Andreea dar in general chiar asa e)

Nu am sa discut despre ce au zarit ochii la prezentarea de moda de la The Ark pentru simplul motiv ca as fi mult prea subiectiva chiar si pentru propriul meu blog si probabil depasita in trend-uri (nu sunt o fashionista, imi place sa ma simt bine in hainele mele si ele sa se simta bine pe mine).

Am reusit insa sa atrag toate privirile cand am coborat din taxi datorita alegerii unei tinute clasice cu accente glam rock si o Fandacsie pe masura. Creatoarea acestor minunatii s-a lasata inspirata de personalitatea mea si a construit special pentru mine o palariuta chic, potrivita pentru mai multe tinute si momente, cum am putut observa ulterior cand am aterizat pe terasa unui resturant.

[flagallery gid=12 name=Gallery]

Ce am invata insa cu adevarat de la acesta prezentare de moda este ca daca exista conditii de participare la o tombola si tu nu le indeplinesti, poate ca e mai bine sa nu participi.

Evenimentul a beneficiat de nenumarati sponsori care mai aveau putin si iti stampilau logo-ul pe mana la intrare. Serios. La un moment dat am avut senzatia ca prezentarea de moda propriu zisa a fost pauza de reclame de la evenimentul sponsorilor.

Ei, si dintre toti acei sponsori, cei de la Jaguar au tinut cu tot dinadinsul sa iasa in evidenta si mai mult. Nu doar ca au catarat ditamai masinuta la expozitie in piata florilor si sufletul tiganilor sub lumina reflectoarelor (stiau ei ce stiau) la intrare, dar au organizat si o tombola la care au putut participa toti cei prezenti. Care aveau peste 18 ani. Si carnet de conducere. Logic, in conditiile in care premiul era un week-end la Rex in Mamaia si cheile unui Jaguar pentru cele doua zile, nu?

Se pare ca nu a fost extrem de clar pentru toata lumea si din nou norocul parea ca va favoriza persoane care sa nu se poata bucura pe deplin de premiu. Prima extragere a tombolei a desemnat castigatoare o tanara nu avea inca 18 ani si s-a retras in aplauze, a doua a adus pe scena o doamna care mai avea o luna pana dadea de carnet si asta a dus la o alta descalificare si o noua extragere, pentru  ca sponsorul era chitit sa respecte termenii. Si uite asa intr-un final, a sosit in fata BARBATUL de peste 18 ani si posesor de carnet care a salvat situatia. Se potrivea in mod cert mult mai bine cu imaginea mea despre un conducator de Jaguar.

Ideea e simpla: uneori, ca sa castigi, nu e suficient doar sa joci, Itzic!

Multumesc Mindfields, Bogdana si Andressa pentru poze.

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation