NU MAI VREAU sa-mi asum responsabilitati, sa decid, sa hotarasc daca e cazul sa mananc sau ma pot infometa in continuare, daca imi petrec ziua muncind sau doar prefacandu-ma, sa incerc sa ghicesc variantele de rezolvare pentru oricare dintre situatiile in care aleg sa ma complac si sa o aleg pe cea mai buna.

Vreau sa ma ascund dupa deget, dupa un deget, oricare ar fi acela, dar nu al meu si sa trag cu ochiul de dupa el la tot ce se petrece.

In totala indiferentza si seninatate vreau sa vina cineva si sa-mi spuna exact ce trebuie sa fac si cand si cum, pentru ca mai apoi sa arunc asupra persoanei repective vina unui eventual esec sau sa ma bucur deplin si egoist de reusita.

 

Anunt  important: caut asistent personal, apt de a-si asuma responsabilitati in locul meu si de a lua decizii, capabil sa-mi planifice stralucit viitorul, eventual sa actioneze ca un scut la raspunsurile emotiilor, ideilor si sentimentelor mele reflectate dinspre semenii mei. Persoana care candideaza nu trebuie sa fie in mod cert imaginara ci cat se poate de adevarata si ancorata in realitate, sociabila si comunicativa  indiferent de limbajul pe care va trebui sa-l utilizeze. Nivel de studii: studii avansate despre respectul pentru  viata in toata magnifica ei complexitate (muzica clasica si cea a anilor ’60, chill-out si ceva muzica lautareasca, numele florilor mele preferate, iubirea fata de aproape si animale, cunostinte despre clasici scriitori romani, perceptii clare ale luminii culorilor si formelor etc.)

Ofer drept recompensa vesnica mea recunostinta si loialitate supusa.

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

2 Thoughts on “ANUNT IMPORTANT:

  1. get a dog!

  2. Ce simplu ar fi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation