Certificare ortodont Simona PreoteasaIn luna martie am fost la Londra pentru a obtine certificarea pe aparatul dentar WIN, cel mai nou aparat dentar lingual.Pentru ca dorinta mea este sa ofer pacientilor un tratament accesibil cu un aparat personalizat eficient si estetic bazat pe o tehnologie germana.

Aparatul dentar Win este cel mai nou tip de aparat lingual, inventat de dr. Dirk Wiechmann, cel care a conceput și aparatul lingual Incognito.

Realizat printr-o tehnologie CAD CAM cu o precizie crescuta, aparatul este insesizabil din exterior deoarece este plasat pe interiorul dintilor. Bracket-urile sunt foarte plate fapt ce contribuie la confortul crescut al pacientului. Riscul apariției cariilor este foarte scazut, suprafata linguala a dintilor fiind cea mai rezistenta. Este potrivit pentru pacientii de toate varstele.

Pacientii mei vor putea zambi si mai increzatori de acum inainte intrucat nimeni nu va remarca aparatul dentar, ci doar faptul ca pozitia dintilor se imbunatateste.

 

Post scris de Simona Preoteasa, ortodontul meu care va sta la dispozitie cu raspunsuri la toate intrebarile voastre legate de aparatele dentare pe pagina Intreaba orotodontul DENT ESTET.

Din aceeasi serie:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation