cele mai frumoase amintiri le am legate de gimnaziu. nu orice fel de gimnaziu… de altfel. liceu de arta cu ancorarile adiacente in rebeliune si spirite libere. atunci m-am format, atunci am descoperit, atunci am legat prietenii pe viata.

oamenii aceia mi-au ramas in suflet si ceea ce facem fiecare din noi acum continua sa ma uimeasca. pentru ca am crescut si ne-am descoperit impreuna. cu ei am tremurat la teze, cu ei m-am bucurat de primele reusite adevarate, de ei mi-a fost cel mai dor, cu ei am absolvit copilaria.

cu ei tin legatura, cu ei ma vad, pe ei ii pot suna dupa ani de zile si pornesc conversatia ca si cand nu ne-am mai vorbit de ieri.

m-a lovit nostalgia pe scurt pentru ca a dat chinezu cu leapsa in mine si daca e ordin cu placere si o dau si o eu mai departe, egoist, catre singura colega de gimnaziu pe care o stiu bloggerita Roxana

Din aceeasi serie:

 • Post fara pereche:

6 Thoughts on “asa am absolvit copilaria

 1. :)) poate nu ?tiai, dar erai cea mai invidiat? din toat? clasa.. ?i nu numai de mine, de to?i colegii:)

 2. ufa, mai era de rezolvat cu diacriticele:(
  bun feedback – macar sa fi fost un motiv pozitiv

 3. Pfff din gimnaziu nu am ramas prietena apropiata cu nimeni, dar am recuperat cu oamenii din liceu

 4. Hy Eliana,

  Daca imi aduc bine aminte, am fost colege in clasele 1-4 si am ramas surprinsa sa te vad in curtea BitDefender, vara trecuta. Nu mai stiu daca erai de invidiat sau nu, dar m-am bucurat ca dupa atatia ani te-am recunoscut si ba mai mult, suntem si colege.

 5. @mihaela saluuuut , ce surpriza placuta! trebuia sa ma tragi de mana cand m-ai vazut. mi-ar fi placut sa mai stam de vorba

 6. din pacate mi-am dat seama cam tarziu ca ne cunoastem, de fapt am intrebat-o pe Cornelia Fodor daca esti din Cta si mi-a confirmat. Mai lucrezi la BD ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation