asa-i la 40 de aniPoate suna usor ironic dar, desi doar ce am lansat 30rocks, am si inceput munca de documentare pentru urmatoarea decada. Asa ca am raspuns pozitiv invitatiei fetelor de la Oxygen PR si m-am infatisat saptamana trecuta la avanpremiera Asa-i la 40 de ani!”.

Pentru confirmarea autenticitatii subiectelor dezbatute in film am luat-o si pe mama cu mine, care mi-a confirmat amuzata ca filmul spune pe bune ce se petrece pe la 40 de ani in viata unui cuplu.

Desi este pozitionat ca o continuare a  „Un pic insarcinata”, nu m-am putut abtine sa observ ca mi-a placut mai mult „Asa-i la 40 de ani!”. Filmul este o comedie la care chiar razi, cu un joc bun al actorilor, cu personaje conturate extrem de realist si o aglomerarea de situatii specifice varstei si statutului bine inchegate.

Veti gasi puse pe tapet, fara prea multa filosofie, toate tabuurile, dilemele si provocarile unei familii cu doi copii mari, abordate cu umor si gestionate realist de protagonisti. Nimic SF sau eroic  ci doar realitatea vietii la 40 de ani, cu bune si cu rele.

Daca vreti sa vedeti ce va asteapta la 40 de ani sau, din contra, va identificati  cu subiectul filmului si aveti pofta de ras,  va recomand sa verificati care este cel mai apropiat Cinema City si sa il treceti in program.

Din aceeasi serie:

One Thought on “Asa-i la 40 de ani!?

  1. Pingback: Ce facem in Bucuresti in Week-end? | Provinciala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation