Dragii mei producatori/distribuitori de DOVE…asa ceva nu se face!
Desi am lucrat pentru Unilever la un moment dat si le cunosteam problemele de logistica am ramas mai mult decat neplacut suprinsa de ceea ce mi se intampla de 2 saptamani incoace.
 
Niste dnsoare care nu aratau fenomenal dar stiau sa vorbeasca frumos, au dat navala impreuna cu teamleader-ul lor in birourile companiei mele. Tinerele au inceput sa palavrageasca despre noua crema autobronzanta pentru fata DOVE. In tot acest timp mi-au fluturat pe sub nas doua mostre. Am intins mana sa le iau si mi s-a spus prompt si politicos ca e doar pentru privit, ca nu au sa faca sampling si ca mie-mi fac cadou o minicrema DOVE  Beauty Body Milk de 50ml (clasica clasicelor!)
 
Uimita si dezorientata dar oarecum incantata de autobronzantul de corp, am purces chiar din seara respectiva la colindat magazinele, mari si mici si farmaciile in cautarea cremei minune. Tin mortzis sa schimb paloarea tenului meu de tutungioaica dependenta de neon!
 
NIMIK. NICAIERI. Nici pana in ziua de azi. Doar standuri uriase incarcate de n produse, mai putin ACESTA.
 
Morala:incepand de ieri sunt posesoarea unei minunate creme autobronzante de fata Garnier.

Din aceeasi serie:

 • Post fara pereche:

6 Thoughts on “asa nu se face

 1. ionel on 11/30/-0001 at 00:00 said:

  :D………fir intins atunci

 2. provinciala on 11/30/-0001 at 00:00 said:

  nu scumpule, in aceasta categorie: "bine ca m’am nascut cu pasaret ca daca as fi avut rimitza as fi avut timp sa comentez aiurea", se incadreaza comentariul tau.

 3. ionel on 11/30/-0001 at 00:00 said:

  asta este din ciclu "probleme mari" sau bine ca m’am nascut cu rimitza ca daca as fi avut pasaret as fi avut probleme existentiale

 4. ionel on 11/30/-0001 at 00:00 said:

  sa inteleg ca ai rimitza? cel putzin raspunsul tau spre asta ma conduce (fie vorba intre noi mihaela tatu cu a ei de 3 ori femeie a stricat o generatie de femei

 5. provinciala on 11/30/-0001 at 00:00 said:

  da am ramitza….si pescuiesc cu ea…carasi:D

 6. Mie mi s-a intamplat acelasi lucru cu telfonul LG Shine. Am si eu o intrebare. De ce te apuci sa faci publicitate unui produs care apare peste o luna in magazine???? sau unuia care nu se gaseste nicaieri? Nu mai bine ai lucra intai la distributie si apoi la promovare??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation