Am fost sambata asta la ArtTweetMeet. Ma tenta o experienta fimo de ceva timp dar nu se mai ivisera alte ocazii in calendarul meu.

Am creat martisoare (medalioane, cercei, bratari) alaturi de o multime de oameni frumosi, ascultand de sfaturile Andreei Badragan.

Cum am intrat am facut cunostinta cu Seven, catelul „castelului” din Matasari.

Am lucrat si cantat alaturi de Marius Matache, am beut ceai de iasomie si papat biscuti. Au zburat doua ore frumos cum nu au mai trecut de mult. M-am simtit bine. Am zambit.

M-am intalnit intamplator cu o colega la aceeasi masa de creatie dar in rest am stat alaturi de oameni necunoscuti , incarcata de energia pozitiva a atmosferei.

Am creat timid niste martisoare pentru „femeile” din viata mea.  Am pus un milion de intrebari Andreei, care, in nesfarsita ei rabdare, a raspuns calma si zambitoare si si-a facut timp pentru fiecare.

Le-am povestit despre Daniel. Desi nu a fost planificat de la inceput, Atelierul a ales sa il sustina pe pe draduta (alaturandu-se marii miscari online) si au asigurat materialele. Au adus si un cufar dragut unde am strans 215 RON (plus ca au donat jumatate din banii stransi pe martisoarele vandute).

A fost frumos si drept urmare am luat virusul cu varf si indesat. Imi comand fimo si alte accesorii si am decis sa pregatesc niste Ateliere de Vise la mine acasa cu dragele mele.

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation