auto.roE ca si cand cei de la auto.ro si Vodafonemi-au citit gandurile si mi-au facut cadou de ziua mea una dintre cele mai bune vesti! Probabil ca as fi aflat-o inca de vineri de la evenimentul la care nu am reusit sa ajung din pacate, dar uite cum le aliniaza viata de mi-au livrat informatia tocmai azi.

Asadar:

Începând de astăzi, șoferii români își pot gestiona informațiile legate de serviciile și plățile aferente mașinii personale prin intermediul secțiunii „Mașina mea” dezvoltată în cadrul aplicației de mobil Auto.ro, powered by Vodafone.

Șoferii români au acum posibilitatea să primească direct pe telefon notificări cu privire la serviciile aferente propriei mașini: RCA, ITP, Casco, rovinietă, rată de leasing sau credit, prin intermediul secțiunii „Mașina mea” din cadrul aplicației Auto.ro. Astfel, șoferii vor fi alertați la data prestabilită când expiră asigurările, când au scadența la rata mașinii, inclusiv când este necesară reînnoirea trusei medicale.

Ziceti si voi daca asta nu e o veste buna!?

Pai, gata cu reminderele pe post-it-uri, agende, degetele mazgalite cu pixul ;), dar si cu nesuferitele momente cand prezinti actele linistit la control si domnul politist iti zambeste amabil amendandu-te ca ai uitat ca nu mai ai ITP sau rovigneta (eu am fost doar la un pas dar altii au patit-o pe bune) sau rasfoiesti distrat talonul si te scufunzi pe loc realizand ca bantui soselele de ceva saptamani cu el expirat.

Cate ceva in minus de tinut pe to do list-urile incarcate ale tuturor (nu va cred daca imi spuneti ca asta era principala voastra preocupare in viata, sa stiti cand va expira ITP-ul, ca pe mine si de buletin m-a anuntat banca!) si inca un motiv sa descarcati si sa utilizati aplicatia auto.ro.

Din aceeasi serie:

4 Thoughts on “reminder la purtator pentru posesorii de masini

 1. DannyEL on 02/19/2013 at 22:15 said:

  Foarte utila aplicatia. Dar e utila nu numai ca reminder, ci iti ofera mult mai multe informatii utile din zona in care esti : benzinarii , service auto, vulcanizari,parcari , cazare si altele. imi place si recomand 🙂

 2. un amic on 04/05/2013 at 22:52 said:

  Ehhh pai sa stii ca sunt oameni care au grija sa fie la timp cu toate. Adica folosim site-uri care cu ceva timp inainte sa iti expire actele, iti trimit e-mail-uri de avertizare. Un site de genul este: http://www.motorwolke.com/

  • provinciala on 04/06/2013 at 19:52 said:

   sincer, daca tot a aparut o aplicatie autohtona care funtioneaza brici de ce sa nu o folosesc (cu succes pana acum)

 3. Lucian on 08/01/2015 at 08:41 said:

  De ce sa-mi instalez o aplicatie intreaga cand pot sa imi creez singur reminder in calendar. Sunt dezamagit: pe baza seriei sasiului si a nr de inmatriculate, exista site-uri care raporteaza cand expira ITP,RCA. Ma asteptam ca aceasta aplicatie sa faca acelasi lucry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation