Vineri, 08 AM, Piata Victoriei. Da, este o ora la care lumea este treaza si activa in intregul oras. La invitatia auto.ro, un autocar plin de bloggeri porneste spre Brasov.  Scopul si durata vizitei? Lansarea aplicatiei auto.ro pentru android si putina adrenalina intr-un traseu offroad si o cursa pentru a castiga un Samsung Galaxy SIII.  Coloana vertebrala sensibila si „calitatea” de sofer precaut (vitezomana doar de nevoie) m-au facut sa ma gandesc  de doua ori inainte sa accept invitatia lor, dar as fi regretat sa nu fi mers.

Ajunsi la locul faptei (Fundata) am fost preluati de cei de la Puzzleteam, echipati, instruiti si porniti la drum. Nu inainte de a alege locurile in ATV-uri, jeep-uri sau buggy-uri. Am mustacit cand ne-au spus ca e un traseu de 25 de km cam dificil. Drumuri forestiere am mai vazut eu, mi-am zis. Explicand simpaticului capitan de trupa barbos si pletos (toti erau simpatici) ca am o coloana vertebrala sensibila si cu personalitate, mi s-a indicat sa aleg un buggy. Am mustacit din nou privind la masinaria simpla si cadrul de fier care nu imi inspira incredere, dar l-am ascultat. Si bine am facut!

Pentru ca acum doua vineri am petrecut o minunata zi de vara catarandu-ma pe coclauri (albii de rau, bolovani, drumuri forestiere, padure), invaluita in praf, noroi si apa, evitand prapastii, vaci, si noroi si multe altele :), cand la volanul si cand in dreapta unui buggy, in compania unui grup de geek-si, zambind neincetat. O experienta de neuitat si de repetat, cu oameni faini (pe care ma bucur ca i-am cunoscut sau revazut), cu vreme buna si multa adrenalina.

Dementialul traseu (stiu ca suna ciudat dar spatele meu nu a avut nici o problema desi ne-am catarat pe bolovani si busteni si am trecut prin gropi) s-a incheiat cu un traseu cu jaloane parcurs cu ochii legati la volanul unui buggy. Din pacate, se pare ca nu exista un filmulet cu traseul facut de mine. Poate ca nu am castigat Samsung-ul, dar m-am clasat a 3-a dupa 2 baieti cu un timp bun si doar 2 penalizari, si vreme de cativa concurenti am fost prima pe podium. Sunt tare mandra de mine!

Le multumesc celor de la auto.ro pentru invitatie si intreaga experienta si imi adaug in agenda un week-end in care sa revin la cei de la Puzzle Team pentru un nou traseu.

Din aceeasi serie:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation