IarnaM-am trezit ofticata de dimineata. Era prea devreme si imi doream sa raman cuibarita in pat cel putin pana cand soarele avea sa mai traga o tura pe cer. Nu imi place frigul, zapada … iarna … ce sa-mi faci?!

A fost totusi o dimineata  minunata. Cand am ajuns la masina mi-am dat seama ca El o curatase de zapada inainte sa plece. Cel mai frumos cadou in prima zi cu zapada pentru un Grinch convins. Am urcat zambind .

***

Cand ploua sau ninge in  Bucuresti trebuie sa te inarmezi cu rabdare in trafic. Fiecare strop nu face decat sa creasca imbulzeala si agitatia. Doar jazz-ul m-a salvat azi de un drum chinuitor.

Cand ninge se poarta sa dai rapid cu mana zapada de pe parbriz (cat sa vezipe unde apuci) si apoi sa pornesti la drum. Stratul de pe automobil se curata automat in momentul in care alearga masinuta sau tancul (depinde ce conduci si cat de lene iti e sa dai zapada jos)

M-am intrebat incontinuu ce vina am de trebuie sa iau peste bord bucati uriase desprinse de pe masinile “comozilor” din trafic.

Astept troienii adevarati si gheata ca sa punem mana pe lopata si sa curatam aleea blocului dar si cateva locuri de parcare pe care ni le vor lua altii mai comozi dar mai iuti.

***

Am ajuns la concluzia ca geek-ul din mine s-a ramolit din moment ce sunt ultimul om din pestera care nu are periuta electrica cu afisaj si nici nu isi doreste una.

Astept  momentul in care ne vom monta stergatoare pe fiecare dinte sau vom face gargara cu mici_omuleti_verzi_care_deretica_dantura pentru a ma acorda cu ultimele noutati in materie.

Din aceeasi serie:

2 Thoughts on “Azi

  1. Hihi, ieri a dat si el prima zapada de pe Mitica 🙂

  2. provinciala on 11/28/2013 at 21:05 said:

    astept cu nerabdare momentul in care se va scalda in primul morman de zapada si de dimineata o sa curatati niste placute de inmatriculare ca sa vedeti ce masina sa dezapeziti:)) atunci sa aud aventuri de la voi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation