Vestea proasta este ca desi au lansat o super promotie valabila doar online, joi 11 noiembrie, cei de la Miniprix.ro nu au luat in considerare ca le vor pica serverele. Drept urmare, se vor bucura de oferta de 50% reducere doar ei.

Vestea buna este ca am descoperit ca Barack Obama is a 2nd grade connection  cu mine pe Linkedin. Ceva imi spune ca nu ar fi o problema sa ne imprietenim direct. Oare va schimba cu ceva atitudinea oamenilor fata de mine faptul ca suntem atat de apropiati?

Sa ne traiasca, deci,  retelele sociale care permit marilor oameni de stat sau unor necunoscuti cu un ciudat simt al umorului sa ne faca sa ne simtitm mai importanti.

A doua veste buna este ca ne-am gandit sa  luam cu noi 3 bloggeri la prima editie a cursei hipice “Premiul DeMolay”, care va avea loc duminica, 21 noiembrie, pe Hipodromul din Ploiesti. Iti asiguram transportul dus-intors de la Bucuresti la Ploiesti, prezenta la eveniment si o jumatate de zi relaxanta printre urmasi ai lui Black Beauty. Afla pe NewPR ce trebuie sa faci ca sa vii cu noi.

Din aceeasi serie:

One Thought on “Barack Obama, miniprix si curse de cai

  1. Mda, eu am reusit sa-mi comand cate ceva, dar greeeeeu tare.

    :* Barack rules! Cred

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation