V-am zis ca ma intalnesc cu Batman in seara asta si m-am tinut de cuvant. Si ca sa fie clar, pentru toti curiosii, omul nu doarme agatat de craci precum un liliac. Mi-a fost rusine sa ii pun intrebarea asta dar pana la urma trebuia sa ma tin de cuvant si sa aflu raspuns la intrebarile voastre curioase de pe Facebook.

Si pot sa va mai spun un milion de lucruri despre el dar cel mai dragut ar fi sa va las sa le aflati singuri  cand o sa il intalniti. Ca e un om ca si noi. Bine, putin mai ciudat si cu niste fixatii etice care ma depasesc 🙂

Cum faceti asta? Simplu. The Dark Knight Rises ruleaza la Cinema City incepand de maine, asa ca aveti timp sa cumparati bilet, suc si popcorn si sa faceti cunostinta.

Pentru ca este primul Batman pe care il vizionez in viata mea trebuie sa recunosc ca m-am mirat ca am reusit sa nu ies din sala timp de aproape 3 ore (da, atata dureaza). Daca inceputul mi s-a parut fascinant si plin de forta , pe la jumatate deja obosisem si actiunea la fel iar la sfarsit am apreciat doar faptul ca au lasat loc pentru urmatorul film (mini batman e pe vine…o sa vedeti voi). Am simtit ca au cam tras actiunea un pic de par pentru ca trebuia subliniat in tot filmul, de fapt, cat de tare sunt ei, americanii. Ce sentiment de datorie si devotare poseda si cum renasc mereu si mereu ca o pasare Phoenix. Cred ca din cauza crizei si a vremurilor depresive pe care le traversam global, industria cinematografia a simtit nevoia (sau i s-a sugerat)  unui alt film care sa sublinieze caracterul de luptator ai fiilor si fiicelor unchiului Sam.

The Dark Knight Rises este un film in care Batman pare totusi personajul secundar, in care intalniti multi actori cunoscuti si in care am fost mult mai impresionata de caracterul negativ (gusturile nu se discuta,da?!). L-am gasit mult mai apropiat de realitate pentru simplul fapt ca toate minunile tehnologiei moderne fac incredibil de credibile o multime de scene dar nu lipsit de momente SF dar atat de dragi fanilor genului.

Ah, si in poza de mai sus gasiti dovada clara ca am fost la intalnire cu Batman azi.  Mountain Dew ne-a facut cadou o serie de magneti cu fotografiile noastre de la avanpremiera. Cam fain, nu?

Din aceeasi serie:

2 Thoughts on “M-am intalnit cu Batman

  1. Trilogia “Batman” facuta de Nolan mi se pare cea mai reusita din toate filmele cu lilieci facute pana acum (o fi si din cauza ca e o interpretare mai moderna, mai “neagra). Poveste capata si mai mult sens daca vezi si filmele precedente – Batman Begins si The Dark Knight, ambele la fel de bune. Abia astept sa ajung la IMAX sa vad si eu Dark Knight Rises.
    …si da, Tom Hardy e ze shit. Lui Nolan chiar i-au iesit bine personajele negative in filmele astea (si Cilian Murphy in primul si Heath Ledger in al doilea fac niste roluri magistrale).

    • provinciala on 07/27/2012 at 11:37 said:

      absolut de acord asupra faptului ca e o interpretare mai moderna, fapt ce m-a si tinut in fata ecranului probabil. dar spre deosebire de Transformers unde dupa ce am vazut al doilea film m-am intors acasa si m-am uitat la primul, Batman nu a reusit sa ma convinga sa fac acest lucru. poate ca nu sunt de mine filmele astea cu “baieti mascati” 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation