De azi intr-o saptamana, adica exact marti 2 octombrie,  in totala ciuda a celor 3 ceasuri rele, ma voi alatura bloggerilor care pun umarul la Big Build 2012.

Daca nu ati aflat inca despre proiect, va spun ca Big Build este o initiativa a asociatiei Habitat for Humanity Romania care isi doreste sa aduca o schimbarea in viata romanilor. Proiectul de constructie accelerata a dat in utilizare 32 de locuinte incepand cu 2009, iar anul acesta isi propune sa ridice simultan in doua locatii (Oradea si Preajba, langa Craiova) 14 locuinte in doar 5 zile.

Big Build inseamna coagularea in jurul misiunii Habitat a unui numar foarte mare de voluntari, dar si de oaspeti, personalitati publice sau private, reprezentati mass- media si … bloggeri.

Spre deosebire de anii precendenti, cand bloggerii prezenti sa dea o mana de ajutor au fost singurii care nu au strans donatii pentru a fi pe santier, anul acesta facem mai mult decat sa #construim. Adica strangem si noi banuti!

Eu am apelat pana in acest moment  la colegi, carora le multumesc pentru sustinere si implicare, dar a sosit clipa sa ma adresez si cititorilor mei. Asadar, accesand pagina mea de pe site-ul BigBuild, puteti contribui la sustinerea acestui proiect printr-o donatie, fie ea si simbolica. Mai departe de multumirile sincere din partea mea si a tuturor celor implicati in proiect pentru donatia voastra, am sa creez o galerie pe Facebook si pe blog cu numele si/sau pozele tuturor celor care au decis sa sustina proiectul prin intermediul meu. Daca ati ales sa donati online sau prin transfer bancar, va rog sa imi trimiteti pe blog at andreeastan dot ro o poza cu voi si numele vostru ca sa va adaug in galerie.

Din aceeasi serie:

One Thought on “ajuta-ne sa #construim – BigBuild 2012

  1. Pingback: Big Build – Habitat for Humanity | Mindfields

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation