Mi s-a pus pata si amintirile din trecut sa mergem la Bingo. Ce distractie, ce misto! Ma asteptam sa gasesc batranei simpatici, si o atmosfera de azil.In schimb am gasit o atmosfera similara sedintelor de partid de la PNL: am gasit, in marea de fum, tineri in marea majoritate si vreo trei stafii scorojite de tutun de babe croncanitoare, in rest, de-ai locului. Cu 50 de ron de distrezi in 3 garantat cateva ore bune. E genial.

Cel mai tare a fost cand, scormonind pe net dupa Sali de Bingo in Bucuresti sau Constanta am gasit asta:

EPIC, va jur, citez din clasica la interviu:

2. Care este cel mai mare esec profesional de pana acum?

desfiintarea unei firme la care eram proaspat angajata (CE ARE CAPRA CU VRAZA ?UPS, ASTEA AU :D)

3. Unde va vedeti peste 5 ani?

lucrand ca si consilier juridic sau macar ca HR Manager (ADIK UN HR MANAGER ESTE MAI DE NASPA DECAT UN CONSILIER JURIDIC?!)

4. Care este cel mai mare vis pe care-l aveti? Care este idealul dumneavoastra in cariera?

sa ajung sa am putere de decizie asupra hotararilor pe care le iau (WTF?!)

6. Care este departamentul in care doriti sa lucrati ( aveti dreptul la o singura alegere )? Explicati de ce credeti ca sunteti potrivit si de ce ati facut aceasta alegere!

departament juridic – ca rezultat al finalizarii studiilor facultatii de drept (NU CA AI PUTEA CEVA JUDECAND DUPA LOCURILE TALE DE MUNCA ANTERIOARE)

7. Detaliati personalitatea dumneavoastra ( hobbyuri, aspiratii, ce va motiveaza, stil de viata si lucru, etc ).

sunt o persoana sociabila, care reuseste sa se adapteze usor, sunt motivata mult de atmosfera de lucru, principalul meu hobby este fiul meu pe care il consider cea mai mare realizare a mea de pana acum, consider ca sunt o persoana responsabila si ordonata la locul de munca, iar in viata de zi cu zi pun familia pe primul plan

Si e clasica si e plin si se plang oamenii ca e criza si nu e de lucru. Pentru oameni d’astia nu ar trebui sa fie ever. OMFG- oamenii astia au drept de vot, au impresii bune in cap despre ei, lucreaza putin pe afara cat sa ne faca de ras pe acolo dar sa isi sustina basinile in tara lor, isi iau o casa kitch si ne cresc generatia viitoare de inculti (ca astia se repoduc nu ca intelectualii si genile care gandesc inainte – dar asta e alt subiect) De fapt, ce mai !? Are poza cu o carpeta in spate. La ce sa te astepti? Ce parere aveti: Jocul de poker sau rapirea din serai ?

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation