A fost acum o saptamana dar parca ieri si uitandu-ma pe poze si filme parca inca e.  Am cunoscut oameni noi si revazut vechi cunostinte, am aflat lucruri noi si sedimentat ce stiam deja, sau pur si simplu am dat iama in cotloanele logicii mele si am rasturnat niste idei si preconceptii.

Am stat ca un elev silitor in banca pe parcursul tuturor conferintelor, am tras o fuga la plimbare prin imprejurimi in fiecare zi, am mancat in gasca si am cantat si jucat si discutat pana tarziu in noapte. Ca doar d’aia ii zice camp.

  1. A fost primul camp la care am participat desi ma bate gandul sa ma inscriu inca de la prima editie. Aveam mereu o dilema legata de calitatea in care sa fiu prezenta acolo: client, agentie/freelancer sau blogger. Acum am fost ca blogger. Si nu imi pare rau. Ba din contra.
  2. Da, bloggeri, agentiile si clientii stau fata in fata sau umar la umar incepand cu micul dejun, continuand cu orele de workshop si terminand cu interminabile partide de biliard, sesiuni de karaoke sau discutii in aer proaspat de munte sub cer instelat. Si asta ajuta la formarea relatiei aceea deosebite de prietenie cand oamenii isi dau seama ca sunt pe aceeasi lungime de unda si vor sa construiasca proiecte impreuna mai departe.
  3. Adi Hadean, Groparu si Gaben sunt faini rau si live, Mugur Patrascu e inaaaalt, Alex are prezentari minunate de la un capat la altul, Manafu, Chinezu, Bobby si Adi sunt in continuare carismatici, Tecuceanu le zice frumos din voce si chitara, la fiecare melodie de la karaoke ai cate o revelatie (pozitiva sau nu :)), PRistele s-au digitalizat intr-un final iar oamenii din companii nu mai au prezentari plictisitoare
  4. Marta e mana de fier si echipa ei se misca impecabil. Profesionisti. Si uite asa le ies lucruri frumoase.
  5. Mi-au mangaiat urechile atatea glascioare cu accent ardelenesc si maramuresean de la un moment dat m-am simtit in minoritate.
  6. Da, s-a vorbit deschis si pe fata despre subiecte sensibile (uneori prea pe fata). Da, s-a vorbit si pe ascuns despre aceleasi subiecte. A fost interesant sa particip la toate discutiile mai ales ca de-a lungul timpului am fost atat agentie cat si client sau blogger.
  7. Am fost unul dintre putinii oameni impotriva ideii de BT pe textele platite ale bloggerilor in campanii (eu am patit-o si pe texte neplatite). Si o sustin in continuare desi am strans suficiente argumente contra. Poate am avut eu noroc sa lucrez doar cu bloggeri unul si unul.
  8. Au fost prezentari care mi-au placut mai mult (la nivel de continut, mesaj, speaker attitude, abordare) si prezentari care mi-au placut mai putin (nu am inteles mesajul, nu a reusit speaker-ul sa imi trezeasca interesul). Am sa pun mana si dau mail-uri sa le recuperez de la ei si va povestesc mai pe larg.
  9. Exercitiul pe echipe din penultima zi a fost intr-adevar cel mai antrenant moment al camp-ului si o adevarata provocare. Sa aliniezi personalitati vocale pe o tema data si cu un deadline strans ca sa genereze strategii, nu e usor pentru nimeni. Dar ne-am descurcat cu totii cu succes.
  10. In rest…ce se intampla in #bizsmscamp ramane in #bizsmscamp. Dar mai puteti afla cate ceva de la TomaHaotik, Dan Dragomir. Kriogen, Horatiu, Visurat

Din aceeasi serie:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation