A 6-a editie pentru ei si prima pentru mine.

Ca de obicei, ma trezesc si eu cateva zile mai tarziu sa scriu. Despre orice. Orice s-a intamplat sau mi-a trecut prin cap. Nimic nou. Si cum mai sunt si un pic lenesa nu va asteptati sa vedeti de la mine mai mult decat niste concluzii in urma acestui week-end #blo6arian.

 

Concluzia #1

Am fost si aici in calitatea neclara de blogger timid/om de agentie si ii multumesc lui Calin pentru invitatie. Sau am fost si aici „pentru ca mai aveau nevoie de niste fete si in plus Neogen a facut cinste”, mi-a explicat Mugur. Daca nu as fi fost scoasa oficial de pe o „lista” pentru ca sunt intr-o relatie declarata public pe Facebook (se pare ca nu este un obicei bun sau apreciat) l-as fi muscat de nas pe rautacistul-indragostit-de-flori-si-nu-numai. Dar cum am petrecut fain si am cunoscut sau revazut oameni frumosi chiar si in aceasta situatie, nu ma mai agit.

 

Concluzia #2

Nu e de loc usoara viata de jurnalist sau blogger. Pentru prima data mi-am dat seama cum se simt ei cand se intorc acasa de la un eveniment unde i-au trimis cu surle si trambite o agentie sau au fost invitati de client.  Sau cel putin cum se simteau la inceput pentru ca sunt convinsa ca in timp iti formezi un stil, o abordare bazata pe niste principii si treburile stau mult mai usor.

Acum ca am zarit situatia din toate unghiurile, o intreaga dilema morala m-a izbit direct in moalele capului, bulversandu-ma suficient cat sa imi gasesc o scuza ca scriu atat de tarziu, desi nu era deloc cazul in aceasta situatie.

 

Concluzia #3

Nu consider ca posed, dar am realizat ca sunt cu siguranta departe de ambitia sau talentul unui blogger de top. Eu una daca nu am chef si inspiratie nu scriu. Drept urmare nu sunt un blogger de top.

In timp ce eu m-am bucurat de un week-end fara conexiune la Internet (desi m-am luptat cu dificultati tehnice, sunt convinsa ca le-as fi putut surmonta), Arhi, Piticu si  ReFresh au postat constant pe blogurile lor (pe sau pe langa subiect). Au avut sau nu chef sau inspiratie, si-au format o rutina sau asa s-au nascut mai putin conteaza. Important este ca am simit ce inseamna sa fii profesionist. Nu am descoprit anul trecut ca si bloggeri sunt oameni dar pot spune cu mana pe inima ca mi s-a confirmat ca cine e pe varfuri e pe bune.

 

Concluzia #4

Bulgarii, asa cu ceafa lata cum or fi ei ne-au luat-o inainte mult. Si ca sa nu mai repet cu ale mele cuvinte ceea ce a spus deja atat de bine Raluxa, gasiti aici motivatia.

 

Concluzia #5

Fiecare excursie are pentru mine o suma de mici ancore meorabile. In acest caz am beneficiat de:

 

Fluturele clandestin care s-a strecurat in masina exact inainte de trece granita si pe care a reusit Innocente sa il zburataceasca afara inainte de a-l trece granita fara pasaport

 

 

 

 

 

Nunta bulgareasca, pentru care au curs rauri de cerneala virtuala, de unde socot ca asa trista, scurta si ciudata cum am gasit-o toti, a fost suficient de trista, scurta si ciudata cat sa o mentionam.

 

 

 

 

 

Momentul magic intre Arhi si Sescu pe care l-am ratat live dar nu-i bai, pentru asta exista imaginile care spun mai mult decat o mie de cuvinte.

 

 

 

Fotografii via Marius Sescu si Raluxa

 

 

Concluzia #6

Concluzia generala a fost ca am asistat la o Blogaria zen, pentru pensionari si familisti. Ce-i drept salbaticia pentru care m-am pregatit nu a avut loc dar nici nu pot spune ca am dormit 10 ore.

 

 

 

 

 

Sursa foto: refresh

 

Concluzia #7

Ar fi fost mai placut daca chiar mergeam toti cu trocariciul.

 

Concluzia #8

Ce am aflat cu adevarat in acest week-end a fost ca poti sa faci profit de 1,5 mil euro/an din online

 

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

2 Thoughts on “#blo6aria – Prima mea Blogarie

  1. No, ai ratat tu momentul magic, dar l-am prins eu din plin.

    P.S: îţi lipseşte pluginul de Subscribe to comments – http://www.mariussescu.ro/2008/07/plugin-wordpress-abonarea-la-comentarii-noi-prin-email/ .

  2. provinciala on 08/23/2011 at 15:13 said:

    dar cate nu lipsesc acestui blog. lucrez de zor la un mic rebranding asa ca il las asa momentan. multumesc de pont;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation