30rocks .roStiti cum se spune ca cizmarul nu are pantofi?! Ei bine, eu bloguri am (:)) ,dar nu apuc sa scriu pe ele sau despre ele cat de des imi doresc.

Astfel incat, la cateva zile bune (si pline de succes!) de la lansarea proiectului meu de suflet de anul acesta, sa va anunt si aici ca 30 rocks it’s alive and kicking!

Am trimis mail asa cum am promis celor inscrisi cuminti pe lista, am lansat pagina de Facebook si contul de Pinterest, ne-au sustinut prietenii, cunostintele si necunoscutii pe blogurile lor si pe retelele sociale… pana si Bogdana, partenera mea de proiect, a fost mai iute la a spune tuturor cititorilor ei ca ne-am facut aparitia inainte ca eu sa apuc sa va spun, oficial, ca am aparut.

Asa cum am scris cuminti in manifest, noi  (Andreea si Bogdana) tinem sa va spunem din start ca acesta este un blog despre experientele noastre personale in  viata la 30 de ani. Si cum nu vrem sa fie un blog doar despre femei (si barbatii au 30 de ani) vom avea grija sa echilibram mereu  balanta.

Pana una alta va recomand sa aflati:

Cum e viata cu 3? (copii, evident)

Ce zice Chinezu despre varsta lui

Cum se face un nod de cravata

Care e legatura dintre masini si incaltari  sau de ce 30rocks!

Feedback-urile sunt bine venite, la fel ca si propunerile voastre de subiecte pe care vreti sa le abordam. Si pentru ca pregatim multe surprize frumoase, va recomand sa va abonati la RSS sau Newsletter ca sa fiti siguri ca aflati primii de ele.

Ah si sa nu uit, va propun sa avem  un 2013 RIDICOL de minunat! (multumesc Rox, de inspiratie)

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

One Thought on “anul acesta….30rocks!

  1. sa va fie de bine si la cat mai multi cititori!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation