dashaIn viata e bine ca oamenii sa te urasca sau te iubeasca dar in nici un caz sa te ignore! Indiferenta ucide. E argumentul suprem, inclusiv in dragoste, si il validam cu totii incostient de multe ori, zi de zi. Ura sau dragoste. Atunci apar sentimentele. Restul e pustiu. Si neinteresant.

Dam importanta lucrurilor si oamenilor din viata noastra in functie de valoarea si relevanta pe care au pentru noi si in nici un caz pentru altii.

Eu stiu asa: despre oamenii care imi sunt indiferenti,  pe care ii consider imposibil de a fi salvati si fara sanse de recuperare, care nu imi plac si care nu sunt relevanti pentru existenta mea, nu scriu si nu vorbesc. Se va lamuri fiecare pe barba lui despre ce e vorba. E drept, trebuie sa ai ceva rabdare si tutun (si ceva inteligenta emotionala) la indemana dar merita.

Din seria „palmele se dau din dragoste”  (nu ca as fi de acord cu varianta practica!), daca tu ma vorbesti de rau (mai ales daca nu ma cunosti) inseamna ca iti pasa de mine si de ceea ce fac si de cele mai multe ori te roade o invidie. Eu ma bucur, evident, intr-un mod straniu si masochist. Nu iti sunt indiferenta. Ba cateodata mi se face mila de tine (uite ca nu imi mai esti indiferent!), de cata energie depui pentru un obiectiv care imi scapa, dar probabil e absolut relevant pentru existenta ta terestra din moment ce depui atat de mult efort.

Mini post pentru momentele in care risc sa dau doi bani pe ce spun despre mine oamenii care nu ma cunosc sau pe care nu vreau sa ii cunosc.

fotografie – www.catalingeorgescu.com

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation