Boromir - Imparte BucuriiEu cu sarbatoarea asta de indragosteala de import (ce tocmai a trecut) am avut mereu o problema. Ba ca nu eram indragostita si mi se parea ridicola si ostentativa toata parada dintr-o zi fixa a anului, ba ca eram indragostita si din nou mi se parea ridicola si ostentativa toata parada dintr-o zi fixa a anului (ce?! nu ne iubim in fiecare zi?).

Dar Dragobetele cumva, imi place. Pentru ca pot spune ca e de-al nostru. Pentru ca il simt mai romanesc si pentru ca nu-l asociez cu strategii de marketing, tone de plusuri infioratoare si chinezarisme.

Cred  ca cel mai frumos lucru pe care il pot face pe 24 februarie este sa le spun simplu, sincer si direct celor pe care ii iubesc ce inseamna pentru mine. Si anul acesta am decis sa ma folosesc si de simpatica aplicatie de pe pagina Boromir*, dedicata acestui eveniment, unde pot alege dintr-o serie de mesaje „dulci” predefinite ce vreau sa transmit persoanelor dragi din viata mea. Ce imi place cel  mai mult este ca aplicatia functioneaza ca un teaser in acest moment:  ei vad ca le-ai trimis mesajul, dar nu il vor putea citi decat pe 24 februarie. Faina gaselinta!

 

Acum, drept sa spun, nu stiu daca dragostea e ca o umplutura de cornulet dar stiu ca e de impartit cu cineva. Si mai stiu ca exista mai multe feluri de dragoste (cum exista si mai umpluturi de cornulete) si ca poti iubi ca o sotie, ca o mama, ca o fiica, ca o prietena sau ca o amica. Asadar daca va treziti cu mesaje de dragoste de la mine de Dragobete, nu va ganditi la prostii (nici macar tu, Crocobrontosaurule) ci doar la gandurile mele bune transpuse simplu si direct pe romaneste in cuvinte delicioase (ca niste cornulete 🙂 ).

*Am sustinut, sustin si voi sustine mereu activitatea brand-urilor romanesti care stiu sa comunice si sa livreze calitate, pornind sau ducand mai departe o traditie. Cu atat de mult le apreciez pe cele care integreaza corect mediul digital in strategiile lor de marcom.

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation