O claie de par rosu impecabil redat 3D, o adunatura de personaje minunat construite de la expresie pana la replica, o poveste clasica in jurul unei intrigi comune dar spusa intr-un ritm neasteptat, toate acestea contureaza povestea incapatanatei printese si iscusitei arcase – Merida.

Filmul se numeste Brave (sau Neinfricata) si este cu siguranta desenul animat al anului pe care il recomand atat adultilor (subtitrat pentru a nu taia din farmecul accentului scotian al personajelor) cat si copiilor (dublat spre fericirea parintilor). Este o poveste colorata si plina de viata si momente autentice, cu regi si regine si ursi si vraji si o familie fericita (intr-un final),  educativ si teribil de amuzant in acelasi timp .

Am ras cu hohote de la inceput la sfarsit, spre marea mea  surprindere,  avand in vedere ca ultimul Ice Age mi-a smuls cu greu un zambet amar anul acesta. E poate una dintre putinele productii unde nu vezi in trailer toate fazele tari  si ai surprize placute la vizionarea propriu -zisa.

L-am vazut saptamana trecuta in premiera la Cinema City Sun Plaza, de ale carui sali ma indragostesc de fiecare data cand le vizitez. Pana una alta, cu mic, cu mare, puneti mana si adaugati in agenda filmul in perioada urmatoare. Merita toti banii dati pe bilete, popcorn si suc 😉

Din aceeasi serie:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation