Mai departe de cum le simt pe pielea mea, cand vine vorba de parfumuri sunt putine lucruri care ma pot convinge sa cumpar unul anume.
Nu ai nici o sansa sa imi descrii zecile de buchete si imbinari ingenioase ale aromelor florale de baza, de varf si de ce or mai fii ele sau sa imi spui ca ma face sa ma simt frumosa, urata, desteapta sau misterioasa.
Nu functioneaza. Fiecare percepe diferit aromele si ceea ce te face pe tine sa innebunesti de placere mie imi poate provoca indigestie.
Numele insa este important. Imi spune multe despre cum il vad cei care l-au creat, despre ce asteptari au ei de la el. Numele imi spune povestea care ma poate determina sa il incerc sau nu.
Un parfum e o chestiune de spirit. Si daca uneori folosesc fara nici o problema parfumurile Lui, sunt zile in care aleg arome tari si dulci, florale si suave sau arome de fructe si zile in care pielea mea bronzata este singura aroma pe care o port.
Asadar cand am citit prima data despre C-THRU Golden Touch, trebuie sa recunosc ca nu am retinut nimic mai departe de denumire. E drept ca habar nu am cum se simte pe pielea mea (nu am apucat sa il testez) dar stiu cu siguranta ce as astepta de la el.
Ma astept ca C-THRU Golden Touch sa fie un parfum care sa ma dezvaluie. Sa imi puna in valoare discret stralucirea, sa nu o ia inainte mea cu doi pasi dar nici sa nu mature nasurile celor pe langa care am trecut. Ma astept la un parfum care sa se arate exact cand imi invadezi spatiul personal la invitatia mea si care sa imprime discret asternuturilor amintirea pielii mele.
Cum ma pandeste o curiozitate napraznica, am sa dau iama intr-un raion de parfumuri cat de curand ca sa vad cat de aproape sunt asteptarile mele de realitate. Acesta este un post scris pentru concursul lansat de Blog Initiative.

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation