Eu asa tin minte ca isi tineau discursul aia mai retarzi din clasa in timpul orelor de romana cand comentau o lucrarea de care habar n-aveau ca doar nu cetisera ei nika. Si invatau ca papagalii. Si daca ii intrerupeai si le puneai o intrebare ii blocai si ca sa isi revina o luau de la capat. Pentru ca mergea si profesorii se complaceau in superficialitatea astora de prost gust, stratagema era aplicata la orice materie apoi.Trist, nu?!

 

Mai departe de orice fel de uneltiri politice eu nu inteleg cum nu poate fetita asta sa se ingroape sub pat de rusine? Cum de nu o ingroapa taticul? Ce ii iese lui pe plus la faza asta?

 

Si ce nu inteleg absolut deloc e cum o tara  intreaga de tineri inteligenti (eu una am pretentii) nu o pun pe asta mica la colt. Nu pot sa nu fac o paralelea cu liceul cand toti stiam ca cei mai populari elevi sunt probabili si cei mai penibili si prosti dar continuam sa ii pastram acolo pentru ca stiam ca dupa ce se va termina liceul ei vor intra in conul lor de umbra (ceea ce s-a si intamplat). Ma intreb ce asteptam sa se termine (viata?!) ca sa intre si asta mica inapoi in conul ei.

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation