Sfantul ValentinSfantul Valentin. Sfantul tuturor dar mai putin al nostru, desi, la cat de in serios il luam de ceva timp incoace, putem sa declaram impacati ca l-am adoptat oficial. Si stiti de ce am facut asta (mai departe de manevrele de marketing oficiale care reusesc sa ne suceasca mintile)? Pentru ca ne place sa primim si sa oferim cadouri. Eu asa cred.

Bine, asta nu e un motiv sa asteptam o zi anume a anului sau sa “imprumutam” una de la americani. Pentru ca pretexte pentru a oferi cadouri se gasesc in fiecare zi, nu?! Just.

Cu toate acestea marea majoritate asteptam o ocazie oficiala sa trecem la fapte. Si tocmai am gasit una numai buna pentru cei care nu isi surprind jumatatea din senin cu o cina romantica pentru ca e joi, un mic dejun la pat pentru ca e luni, o floare, o ciocolata, un ceas sau o bijuterie pentru ca pur si simplu. I se zice Sfantul Valentin si, mai departe de bucuria  vanzatorilor ca isi mai cresc vanzarile, este oficial imbratisata de romani.

Asa ca pentru toti cei care nu au timp/inspiratie/chef sa ia cadouri sau sa faca surprize persoanei iubite fara nici o ocazie anume va spun de pe acum ca efectul e mai mare (si efortul probabil) daca nu asteptati sa se faca 14 februarie in calendar ca sa spuneti “te iubesc” (da, o cerere in casatorie cu aceasta ocazie a devent cliseu).

Pentru ca femeilor (dar si barbatilor, sunt convinsa) le place sa primeasca cadouri, sa le se faca surprize. Oricat de mici, simbolice sau desuete, nimic nu se compara cu placerea de a descoperi ca celalalt s-a gandit la tine.

In rest, aveti de unde alege chiar daca stati prost cu timpul si inspiratia: flori, ciocolata, buchete de prajituri, bijuterii, ursuleti de plus, parfumuri, vouchere la SPA, echitatie, carti …. sampon (uite, unii au facut chiar un clip reusit pe tema asta):

Cea mai frumoasa declaratie de dragoste (fara un motiv anume dar cu multa energie investita)

Din aceeasi serie:

One Thought on “Vine sfantul….

  1. alex on 04/15/2015 at 11:05 said:

    Mersi pentru sfaturi, dar oricum florile sunt cel mai bun cadou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation