Daca mi-ai fi spus acum ceva ani ca nu e absolut deloc distractiv sa ai un job care prespune sa calatoresti des ti-as fi spus ca nu sti despre ce vorbesti, desi era clar care dintre noi n-are habar ce spune.

Acum pot sa intaresc ceea ce mi-ai fi putut spune acum ceva ani. Dupa entuziasmul primelor plecari nu mai vine nimic. E doar o insiruire fara sfarsit de aeroporturi, avioane si hoteluri printre care se strecoara mail-urile si telefoanele legate de munca, recuperari ale momentelor in care toata tehnologia din lume nu te poate tine conectat…

La un moment dat, aproape organic, refuzi ideea de a mai pleca din locul pe care il numeste acasa. Care nu, nu este acolo unde ti se conecteaza telefonul automat la wi fi:). Brusc “acasa” suna atat de imbietor incat nu iti mai vine sa o parasesti nici macar sa iesi la un suc.

Nu ma plang, doar ca nu e fun. #NesfarsiteleCalatorii nu sunt #MinunateleCalatorii

Nu calatoresti pentru a descoperi locuri si oameni ci hoteluri in apropierea biroului sau aeroportului. Ajungi sa apreciezi si sa te bucuri de lucruri simple si lipsite de importanta in orice alta situatie: seturile de baie care nu miros a chimicala ieftina (desi intr-un ambalaj imbietor), camerele cu spatii eficient organizate (fara fotolii de decor si dulapuri uriase care doar ocupa spatiu in camera), micile detalii care iti eficientizeaza sederea (precum self checkin/check-out ul la hotel, televizorul smart), apropierea de aeroport, avioanele mici (care permit imbarcarea si debarcarea rapida)… si mai ales versiunile mici ale produselor cosmetice de baza (ba chiar esti surprins de cat sampon sau crema de fata ai nevoie de fapt).

sursa foto

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation