Stiti cu totii despre ce vorbesc, nu?  Exista un site simplu si eficient unde te duci frumusel si afli daca domeniul pe care doresti  sa il achizitionezi e liber. Si daca e, completezi o serie de formulare, alegi metoda de plata si apoi primesti pe mail proforma si factura si acces la domeniu dupa un pic de timp. M I N U N A T!

Fiind vorba de o companie care gestioneaza domenii si face asta in baza unui proces atat de simplu si eficient mai ca iti vine sa crezi ca oamenii sunt cel putin pe valul tehnologic.

Un pas daca ai facut in afara acestui ciclu strict vei ajunge la un fax sau batranelul care a inventat HC-ul!  Cum poti sa imi pui toata tehonlogia asta la dispozitiesi apoi sa imi ceri faxuri pentru orice nimic? Cum poti gestiona un program care ar trebui sa zbarnaie, ca doar e in timp real, si tu sa imi explici o ora la telefon cat iti ia tie sa stergi domeniiile rezervate aiurea de toti pofticiosii. Nu imi pasa. Automatizeaza procesul pe raspunderea altora, dar nu imi da tu mie 60 de zile ca sa sterg un domeniu ca sa il pot lua pe alte nume, ca innebunesc. Si , te rog, nu imi spune sa iti trimit pe fax niste acte si o copie dupa buletin. Ca daca vreau sa cumpar un domeniu de pe rotld.ro am sigur Internet si ca sa vezi surpriza…adresa de email.

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation