Cobor din bloc. Urc in masina. Pornesc motorul. 21, 22, 23 … la urmatorul semafor va fi 24. Pana ajung la birou se fac 29. Este 9 dimineata (cand ajung la 8 nu trec de 22). 29 de grade la ora 9 dimineata in Bucuresti!

Atmosfera in masina e placuta. Se numeste aer conditionat. Si nu, nu e sanatos. La birou e aproape toamna. Din cauza aceluiasi aer conditionat. Acelasi aer conditionat e motivul fericirii de scurta durata. De scurta pentru ca tot el aduce alergia care imi chinuie nasucul si ochisorii si gatul. Si apoi imi intepeneste ceafa si imi da dureri de cap.

Si nu stiu altii cum sunt dar eu ma incapatanez sa performez. Ma tarai de la canicula la congelator si imi supun corpul unor schimbari bruste de temperatura de parca as fi strut sau camila si nu m-ar afecta neam la neuroni.

Nu, nu e nimeni de vina. Asta e. Doar ca nu e normal!

Nu,  nu vreau sa vina iarna cu interminabilele ei zapezi. Mi-e dor insa de verile din copilarie cand iunie era caldut si adia vantul, in iulie lucrurile incepeau sa se infierbante, august era luna lui cuptor iar in septembrie se racorea semnificativ si incepeau ploile caldute de toamna.

Din aceeasi serie:

 • Post fara pereche:

4 Thoughts on “O zi de vara

 1. Maria on 07/31/2012 at 10:25 said:

  Sa vina iarnaaa!!! 😀

 2. Nu vrem iarna!!! Vara nu-i ca iarna!

 3. Unde-s verile in care in iulie puteai umbla linistit pe strada?!…

 4. provinciala on 08/01/2012 at 12:36 said:

  @dorin
  in nici un caz pe la noi. s-or fi dus la polul nord

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation