FMI este un fel de camatar prietenos. Este zambitor dar ferm ca un purcelus de lapte infometat. Ca nu cumva sa acumuleze pacate capitale, el nu impune ci iti ofera variante. Pentru ca ai fost calic si ai pus boticul poti acum sa decizi singurel daca iti va papa degetul mare de la picior sau de la mana.
Tu te tangui si incerci oricum, cu ochii inchisi, sa negociezi daca o sa mergi schiop sau o sa scrii cu stanga. Cum insa camatarul iti zambeste atat de frumos, la sfarsit iei o decizie, convins fiind ca  ai facut un deal bun ramanand doar fara un deget la o mana sau la un picior.
La urma urmei, pentru el, este doar o problema de perspectiva. Oricum ii vei ceda si celalalt deget. Doar ca un pic mai tarziu, iar durerea ti se va parea suportabila. Pentru ca nimeni nu se grabeste nicaieri, acest dans va continua cat timp vei mai putea sangera. Adica pana mori.
Camatarul stie. Dar nu-i pasa. El zambeste calm si iti ofera ocazia de a alege variantele prin care iti prelungesti agonia.

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

3 Thoughts on “camatarul prietenos

  1. Nu merge text wrap-ul pentru poz?? 🙂 (a se nota, am citit ?i articolul)

  2. aa.. si se pare c? ai o pb si cu diacriticele

  3. provinciala on 05/17/2010 at 14:07 said:

    da si da. mi-e o lene teribila sa optimizez ceva la acest blog sau sa pun plug in-uri. nu vezi ca nici pe ala de contact nu l-am activat?! dar ne bucuram ca ne cititi 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation