paravion indoorVazut poza la campanie indor Paravion pe Facebook. Placut. Simpatici baietii. Eu una, daca urcam cu liftul cela, sigur ma aruncam pe site-ul lor sa vad ce oferte au si le mai spuneam si altora de ele. Simpatica si eu.

E vara, teoretic. Deci cam toata lumea pleaca pe undeva. Si daca biletele de avion nu au fost rezervate de acum 6 luni, o oferta buna nu are cum sa strice. De fapt nu are cum sa strice o oferta buna de vacanta in acest moment punct. Asta daca nu cumva stiti de pe acum unde va faceti Revelionul si ati dat deja avansul. Situatie in care ma inclin. Poate ar trebui sa prezentati vremea daca preziceti asa clar viitorul. Eu una nu reusesc niciodata sa aflu unde schimb anul inainte de 30 decembrie.

Dar sa ne intoarcem. Oamenii de la Paravion nu s-au oprit la tapetarea lifturilor din corporatii. I-am gasit si in blogosfera, cu o campanie traznita ce are ca premiu un City Break in Cipru pentru doua persoane, fix pe 21-24 iunie. Mecanismul este un fel de mini leapsa intre bloggeri si castigatorul pleaca pa-pa-tu-tu cu bloggerul nominalizat in postul castigator. Cum acesta se anunta pe 19, ma gandesc ca e un fel de last minute (sur)prize atat pentru blogger cat si pentru nominalizat.

Pentru ca: poti nominaliza pana la 3 bloggeri in 3 postari diferite. Dar daca ai deja o jumatate nu e just. Si in plus, chiar daca o nominalizezi nu se pune daca nu e blogger. Si daca o nominalizezi si e blogger, de ce nu ti-ai creste sansele de castig si nu ai mai nominaliza inca doua persoane. Dar daca castiga postul in care vorbesi de altcineva si nu de jumatatea ta?! Deci ca sa fii cu „actele in ordine” trebuie sa indeplinesti simultan conditia de blogger in relatie cu alt blogger. Sau in cautare de relatie cu alt blogger. Ca doar nu e musai sa aveti o relatie. Si nici macar sa va stiti. Sau nu. Oricum, nu zice nicaieri ca un baiat nu poate nominaliza alt baiat sau o fata alta fata.  Ideea e ca sa va petrece atat de repede incat nici nu va veti da seama ce se intampla.Vorbesc de plecarea in Cipru dupa anuntarea castigatorului.

 Ma intelegeti?! Lucrurile par simple dar viata e complexa.

Siiimpatici rau baietii astia de la Paravion, nu!? Vedeti ca aveti deadline pana pe 17 iunie inclusiv ca sa intrati in campanie traznita. Postul asta e tot un fel de last minute information deci:)

sursa foto

Din aceeasi serie:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation