CardAsistentaRutiera9695Cochetam cu ideea de a-mi face  un asmenea card inca de la primul incident cu Albastrik, dar nu am facut pasul. A doua oara deja ma imprietenisem cu mecanicul meu preferat si stiam exact pe cine sa sun pentru a fi salvata. Si asa a fost.

Ceea ce nu am luat in considerare este ca atunci cand fac pana si nu am chef sa ma murdaresc pe manusi (ca in Bucuresti e verificat, nu opreste nici macar Politia sa vada de ce esti pe avarii la Fantanile de la Unirea) sau daca nu sunt in oras, sau daca mecanicul meu preferat nu e disponibil… nu stiu ce sa fac.

Asa ca acum am card de asistenta rutiera si sunt foarte incantata de decizie, mai ales ca are acoperire atat in tara cat si in restul Europei iar pe lista riscurilor asigurate se afla de la situatii penibile dar reale („pana prostului”) pana la unele serioase si la fel de reale (furt, depanare, evenimente rutiere)- pe link-ul de mai sus sunt descrise toate beneficiile acestuia. Sper sa nu fie nevoie sa il folosesc niciodata dar e confortabil de stiut ca exista.

Eu mi-am ales cardul anual (au variantele bronze, silver si gold in functie de tipul de asistenta asigurat), dar, in functie de investitia pe care e fiecare dispus sa o faca si de nevoi, se poate alege si doar unul dintre cardurile de vacanta (valabil doar 15 zile).

Cardurile de asistenta rutiera 9695 pot fi acum achizionate si prin intermediul uneia dintre aplicatiile mele preferate: auto.ro (exista atat pe iOS cat si pe Android).

In acest moment, Auto.ro este singura aplicatie din Romania care permite plata cardurilor de asistenta rutiera, direct de pe telefonul mobil.”

Aceeasi aplicatie care tine minte toate datele de expirare ale actelor masinii si nu numai (RCA, ITP, carnet conducere), care imi permite sa imi platesc amenzile fara batai de cap (nu am avut ocazia sa testze functionalitatea dar nici nu tin sa o fac :)), sa imi platesc rovinieta de pe telefon (pentru ca mereu imi amintesc ca am uitat de ea cand sunt deja pe drum) si multe altele (achitarea parcarilor, identificarea benzinariilor si service-urilor auto, vanzarea sau cumpararea masinilor). O aplicatie incredibil de utila si nu numai pentru soferi

Din aceeasi serie:

One Thought on “Cardul de asistenta rutiera

  1. O perioada am cochetat cu ideea de a ma inscrie la ACR dar dupa ceva timp de reflectii am ajuns la concluzia ca e hilar ca o domnisoara sa se inscrie intr-un club eminamente barbatesc. Probabil ca un astfel de card mi-ar fi mai de folos decat sa fiu membra ACR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation