Cat Emore Arenele RomaneIi astept pe baietii astia sa ii ascult live de ani de zile. Fry stie;) Mi s-a pus pata intr-o noapte prelungita in Expirat. Sau poate in fiecare zi in care i-am ascultat pe repeat. Detalii. Ideea e ca crocobrontozaurul s-a dat peste cap si am aterizat la concert in seara asta precum am prognozat de cand am aflat ca vin in Romania.

Nu sunt un fan concerte dar asta am tinut mortis sa il bifez. Pentru ca suna excelent live.Nu a fost atmosfera pe care ma asteptam sa o gasesc dar pana una alta toti cunoscutii mei pareau mai interesati sa ii auda pe cei de la Subcarpati asa ca nu ma mira.

Cate un ratacit cu parul valvoi si descult se agita pe un solo de tobe (impresionant). La solo-ul de pian si cel de trompeta nu am vazut zbuciumuri. Multe fete in rochii mulate, cativa de varsta a treia… niste domnisoare care au apreciat melodiile cu tenta latino si cateva doamne/domnisoare cu figuri de balet (care se potriveau destul de bine la un moment dat pe ritm). Selfie-uri peste selfie-uri in bezna (am bifat si noi unul ca sa nu fim antisociali).

Desi era loc in centru, am urcat sus, la scaune. E mai comod de la o varsta. Plus ca era si loc de dans berechet. Si aveai si panorama.

Surpiza (ar trebui sa nu mai fie dar nu ma pot opri din minunare de fiecare data) a fost proasta organizare la nivel de bauturi si mancare. Deci aveai inghetata si bere :)) Si o coada. Ba nu, mai intai binecunoscuta coada la jetoane. Nu mai sunt jetoane. Le aduc altii plictistiti de alte cozi. Ba stai ca sunt. Apoi coada ( e o denumire generica nereusita, gloata e mult mai potrivita) la singurul bar cu bauturi. Amazing, mult prea mic si prea prost amenajat pentru puhoi. Pai sa ai tu cola la sticla (as usual) mare pe care o vinzi la pret dublu la pahar (calda de obicei), sa ramai fara apa, sa ai doar doua dozatoare de bere dar sa iti lipseasca cam toata seara principalul produs…sunt inca surprinsa ca nu a fost nimeni linsat.

Pe scurt, trebuie sa imi intre o data in cap ca daca mergi la concerte si vrei si tu sa te “binedispui”, nu trebuie sa lasi asta in seama organizatorilor. Ei fac bani oricum. Tu iti vei petrece jumatate de seara visand la o bere rece (eu nu beau dar ii pot intelege pe altii) si te trezesti ca dupa cel putin dupa 1 ora si doua cozi uriase iti iei un Sprite cald si fara acid. Ca doar ai venit acolo sa asculti muzica.

Foto by Crocobrontozaur

Din aceeasi serie:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation