Boardgames – Luni seara (30 iulie) e clar, toata lumea buna se intalneste la Storage Room pentru seara de boardgames marca Lay’s. Capete de afis sunt #fermieriilays, oameni muncitori care intre o plantare de cartofi si dat la sapa si recoltarea si prelucrarea lor, petrec timpul la un catan, la un rummy, la un rentz sau  un scrabble cu toti cei care doresc sa le se alature (adica, da, te astept si pe tine). Parteneri de joc sa fie ca jocuri, voie buna si chips-uri aducem noi.

Pe acesta cale, le invit pe fetele care vor sa faca echipa cu mine la un rummy impotriva lui Mindfields si AndreiCismaru sa dea un semn aici, intr-un comentariu. La ultima intalnire am  fost infranta cu succes si vreau sa imi reechilibrez karma.

Formula 1– Daca va place sa imbinati utilul cu placutul, va recomand shopping-ul de week-end la Sun Plaza. In perioada 19 iulie – 8 august, salasluieste acolo o expozitie de monoposturi Formula 1 (ma rog, caroseriile lor, dar tot frumos de clatit ochiul). Ba au chiar si un simulator ceea ce face treaba mult mai interesanta (va depozitati jumatatile acolo cat colindati magazinele si o sa vedeti ca toata lumea e fericita). Ba chiar puteti castiga doua bilete la un Grand prix de Formula 1 daca va faceti o fotografie cu una dintre masinile expuse si o urcati in aplicatia Grand Prix de pe pagina de Facebook Sun Plaza. Ceva poze gasiti si aici.

 

 

The Dark Knight Rises – Eu azi ma intalnesc in sfarsit cu Batman si am sa povestesc in linii mari daca merita sau nu sa il vedeti la cinema, dar sunt convinsa ca biletele pe acest week-end s-au vandut demult si ca se afla deja pe agenda voastra.

Facebook Apps – Si pentru ca sunt convinsa ca mai devreme sau mai tarziu veti accesa Facebook-ul va recomand sa va faceti profilul de calator cu ajutorul Vacantiometrului si apoi sa va inscrieti in concursul lor, sau sa stati cu ochii pe pagina Olympus care desfasoara saptamanal concursuri delicioase.

 

Din aceeasi serie:

2 Thoughts on “Ce mai facem zilele astea in Bucuresti

  1. eu vin luni!

  2. Recomand sa incercati jocul “Citadels”, puteti citi despre el pe internet sau vi-l voi putea explica eu acolo. Probabil o sa va placa si “Dixit” dar vedeti voi acolo mai concret ce si cum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation