#varaincap fetele Pepsi

  • Cu femeile nu merge sa negociezi. Poti in cel mai bun caz sa echivalezi dozele de Pepsi in valoarea serviciilor/produselor oferite (o fi fost din cauza ca eram noi doar fete). Cu barbatii e mai usor (eh, asa ne gandeam si noi)

 

  • Cine vrea sa te ajute o face cu inima larga oricum si nu este interesat de ce sau cat primeste la schimb (cred ca ne-am fi descurcat si fara a da nimic la schimb pana la urma).

 

  • Romanii (indiferent de varsta si statut social) sunt oameni buni si primitori si dornici sa ajute (am supravietuit 3 zile cu mancare si cazare si distractie fara sa cheltuim nici un ban! dar am avut o poveste!)

  • Atunci cand crezi ca nu mai nici o solutie, ceva bun se va intampla (credeti-ma!)

 

  • O masina mica de oras merge plina varf si pe serpentine. Merge. Si la deal si la vale. Mai ales la vale.

 

  • Romania e o tara frumoasa, populata cu oameni faini. Trebuie doar sa casti ochii cu atentie.

 

  • Oamenilor nu le place sa li se faca poze, d’armite sa fie filmati. Nu neaparat pentru ca am face bani pe seama lor (cum a patit-o  Vlad) cat pentru ca nu e ziua lor cea buna. Cam 99% erau imbarcati sa mearga la piata, taman in ziua respectiva nu isi facusera freza si oricum nu sunt fotogenici. Tara de urati si nearanjati ce suntem;)

 

  • Dupa 3 zile de negociere incepi sa te prinzi care este „adevarata” valoare a unei doze de Pepsi si devii mult mai bun in a obtine tot ce iti doresti.

 

  • 3 fete intr-o masina mica de oras care pleaca la munte incarcata si purtand pe umeri o asemenea provocare, poate fi o o bomba cu ceas. Am avut noroc. N-a fost. Am avut parte de o echipa extraordinara, careia ii multumesc pentru spiritul de care a dat dovada.

 

#varaincap a fost la inceput o provocare pentru mine si apoi s-a transformat intr-o experienta. Placuta. Romanii sunt oameni faini! M-am convins.

Daca nu ati urmarit in timp real aventurile noastre,  ale echipei baietilor (Andrei, Adi, Ivo, Mariciu) sau celorlalte fete, le puteti descoperi pe hashtag-ul #varaincap pe toate retelele care suporta # (Instagram, Facebook, Twitter) sau pe blogurile noastre (al meu, al Andreei, al Monei)

Daca vreti si voi sa aveti parte de o experienta #varaincap intrati in concursul Pepsi si aveti sansa sa va bucurati de una chiar vara aceasta.

Din aceeasi serie:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation