CES 2013Desi CES 2013 (Consumer Electronics Show) s-a incheiat, noutatile prezentate acolo abia acum se pregatesc sa intre in viata noastra de zi cu zi.

Cum anul acesta, in cadrul Targul International de tehnologie din Las Vegas, cei de la Samsung au anuntat o multime de produse, tehnologii sau cifre interesante, m-am gandit sa vi le prezint pe scurt.

Smart Phones

samsung smart phonesVanzarile la nivel global pentru GALAXY S III si pentru cele doua modele anterioare GALAXY S si GALAXY S II, varfuri de gama ale seriei de smartphone-uri Samsung, au depasit 100 de milioane de unitati in data de 13 ianuarie 2013.

Smartphone-urile Samsung GALAXY au incorporate functii intuitive si sunt ușor de folosit. In plus, ecranele acestor modele au capacitatea de a reda fotografii si videoclipuri la o calitate uimitoare ce ofera utilizatorilor o experienta premium, completata de un design functional si elegant.

Inovatie

samsung logo“Echipa noastra a reusit sa dezvolte un ecran cu rezolutie mare pe un material de plastic extrem de subtire, in locul sticlei folosite in mod obisnuit. Datorita utilizarii acestui material, smartphone-ul nu se va putea rupe, chiar daca va cadea”, a declarat Brian Berkeley, Prim-vicepresedinte al diviziei Samsung Display.

De asemenea, la CES 2013, Samsung a prezentat si un prototip de smartphone care are o margine curbata care ofera posibilitatea vizualizarii continutului chiar si de-a lungul partii laterale a aparatului.

Televizoare

televizoare samsungTelevizorul OLED cu ecran curbat lansat de Samsung la Targul International CES 2013, impinge si mai departe limitele inovatiei in materie de Home Entertainment.

Ecranul OLED al noului televizor este curbat pentru a da un efect de adancime imaginii difuzate. In acest fel consumatorii se pot bucura de o experienta vizuala complexa si cu adevarat realista, in stilul salilor de cinema.

Ecranul are o diagonala de 55 de inci (140 cm) si este modelat intr-o forma care acopera mult mai eficient campul vizual al utilizatorului pentru ca permite ca distanta dintre acesta si display sa ramana aceeasi, din aproape orice unghi de vizibilitate in care s-ar afla privitorul.

Notebooks

noteboook samsungGama de notebook-uri Samsung a fost extinsa prin lansarea a doua noi produse: un nou model de notebook Seria 7 CHRONOS, ce ofera performanta profesionala intr-o configuratie clara si usoara, si modelul Samsung Seria 7 ULTRA.

La fel ca primul ultrabook din gama de produse a Seriei 7, noul model al Seriei 7 ULTRA incorporeaza performante crescute si aduce o mobilitate ridicata, intr-o carcasa de aluminiu super subtire si usoara. Avand o baterie cu o durata de viata de pana la 8 ore,  noul model permite utilizatorilor sa ramana conectati intreaga zi.

Creat pentru a reprezenta cel mai bun ultrabook pentru lucrul cu materiale multimedia, noul model al Seriei 7 ULTRA reda atat imagini foarte clare, cat si un sunet complex si puternic. In plus, acesta ofera posibilitatea vizionarii de videoclipuri si imagini pe ecran Full HD (1920×1080) si un nivel de luminozitate de 300 nit, in timp ce varianta optimizata a difuzoarelor JBL si placa de grafica AMD® completeaza valoarea ridicata a experientei de utilizare impresionante.

Din aceeasi serie:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation