0006866_fotoliu_vintage_din_lemn_alb_si_textil_crem_361_FalseNu am inca o casa a mea si alerg in fiecare zi o suta de metri garduri in gand ca sa ma obosesc suficient cat sa nu am energia de a achiziona un milion de lucruri dragute si frumoase dar nu absolut necesare celor ca mine, plimbareti cu cortul in spate in calitate de chiriasi.  E greu, va spun, dar am diminuat considerabil achizitiile de mobila si accesorii home&deco in ultima vreme. Nu de tot, ce-i drept. Exista intotdeauna argumente puternice si valide pentru achizionarea unui ceanic, a unei cutii de depozitare, a unei veioze si ce sa mai spun de micile nimicuri care nu ocupa cine stie ce loc in casa (tacamuri, pahare, tavi, furculite) si sunt vitale unei existente armonioase. Deci lucrez sa ma las incet dar sigur de acest hobby pana cand devin prorpietareasa.

Taman cand credeam ca sunt pe drumul cel bun si reusisem sa evit sa intru in toate magazinele home&deco ce imi ies non-stop in cale, cei de la Chic Ville ma anunta ca si-au deschis magazinul online si ca pot comanda produsele lor linistita de acum incolo, caci livreaza in toata tara. Na, belea. Ca la Internet sunt conectata non-stop, cardul il folosesc zilnic online…

Clujenilor nu le-a ajuns orasul si s-au gandit sa cucereasca tara, asa ca au construit un site shabby chic si simplu de utilizat unde am descoperit ca pot sa petrec ore in sir alcatuind wish list-uri (au acum un concurs si poti sa castigi ce iti pui pe wish list) si doar cateva minute ca sa fac o comanda (au preturi buneL si produse tare faine).

Ei spun ca daca ar fi cafenea, Chic Ville te-ar invata totul despre arta cafelei si savoarea gustului. Daca ar fi librarie, ai petrece timp nesfarsit in Chic Ville rasfoind pagini noi si vechi din carti pretioase. Daca ar fi bacanie, Chic Ville ar fi un rasfat aproape vinovat pentru miros si gust. Daca ar fi un oras, te-ai muta in Chic Ville. Pentru ca este insa magazin de decoratiuni, vei muta Chic Ville in casa ta.

Eu spun ca am pus deja pe lista o serie de lucruri „absolut necesare” existentei mele de chirias: agenda, lampa, ceainic, oglinda, terina si ca voi, cititorii mei, beneficiati de o reducere de 10% la orice achizitie pe care o faceti de pe Chic Ville, daca veti completa in zona de  vouchere codul provinciala (oferta este valabila pana pe 5/31/2013  12:00:00 AM). Si spuneti-mi apoi si mie ce ati comandat. Sa ma inspir 🙂

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation