Am sunat adunarea sambata asta la un festin ciocolatier. Si mi-au fost alaturi, la bine si la greu, oameni de incredere. I-am convocat pe bravii temerari: Sabina, Cristian, Mihai, Andreea, Ruxandra, Ionut, Ana si Lucia sa isi suflece manecile halatelor, sa isi ascunda suvitele sub bonete si sa se inhame la o treaba ciocolateasca.

Ce vrea sa spuna ca am ciocolotit?

Am petrecut vreo doua ore la Chocoworld Heidi Concept Store la seminarul in cadrul caruia am invatat despre istoria ciocolatei (de la bobul de cacao pana la produsul finit) si am probat practic cum e sa iti faci propria ciocolata si pralina.

Usor de spus, greu de facut. Atunci cand ti se intinde in fata ochilor lumea ciocolatei (fantani de ciocolata cu lapte, ingrediente variate si minunate: portocale confiate, migdale, caju, arahide, cirese amare, chilli, scortisoara etc) si ti se da mana libera sa le combini inginereste dupa bunul plac al inimiii, treaba nu mai e asa usoara cum pare. E greu sa decizi ce arome si culori vei decide sa folosesti, in ce cantitati dar mai ales cu ce fel de ciocolata (alba, neagra sau cu lapte). Dar m-am descurat. Ne-am descurcat cu totii. Si ca rasplata am devenit oficial ucenici ciocolatieri. Nu-i lucru de saga, zic.

[flagallery gid=8 name=Gallery]

Nu ne-am multumit doar cu atat ci am luat cu noi la pachet tot ce am putut rapi de pe rafturile incarcate de bunatati nebanuite ale magazinului.

Va multumesc, dragii mei, pentru o dupa-amiaza minunata! Si le multumesc si celor de la Chocoworld care ne-au primit cu bratele deschise (inclusiv ghidului nostru, Maestrul Ciocolatier – Cristina si ajutoarelor sale), cu zambete si …rauri de ciocolata.

Nu, acesta nu este un vis si nici un moment magic creat special doar pentru noi. La Heidi poti invata si tu acelasi lucru iar daca nu simti nevoia sa te „complici” cu inventarea unei ciocolati noi, poti pur si simplu sa petreci ceva timp alegand dintre sortimentele diverse de pe rafturile Chocoworld.

Heidi Chocoworld este magazinul concept al fabricii Heidi Chocolat! Mai mult decat un simplu magazin de ciocolata, Heidi Chocoworld este gandit ca un portal catre lumea ciocolatei! Pe langa sortimentele delicioase de ciocolata cu care Heidi te-a obisnuit, in magazinul Chocoworld poti gusta si cumpara sortimente de ciocolata fresh, din ingrediente proaspete, minunate.

Iar in insula special creata in interiorul magazinului, poti deveni chiar tu chocolatier din pasiune! Alaturi de oameni creativi si priceputi din echipa de creatie si dezvoltare Heidi Chocolat, tu poti fi autorul unei creatii de ciocolata unice pe Pamant! Rezerva-ti acum un loc la seminarul de creatie de ciocolata Heidi ChocoWorld!

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

6 Thoughts on “Sa conjugam verbul a ciocoloti

  1. Pingback: Heidi şi Fabrica de Ciocolată! |

  2. Pingback: O dupa amiaza de… ciocolata | Ciupercutza

  3. Pingback: Printul broscuta: VW Beetle | Provinciala

  4. Pingback: Sunt Ucenic Ciocolatier si am ciocolata mea | Sabina Cornovac Online

  5. Pingback: Ionut Ciocolatarescu | bunescu.ro - Logoreea mă iubeşte. Eu o înşel uneori

  6. Pingback: Sunt Ucenic Ciocolatier si am ciocolata mea - Sabina Cornovac Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation