Cif Curata RomaniaDupa initiativa Let’s Do It Romania, cea a celor de la Cif mi se pare inca un pas important in existenta noastra de cetateni (civilizati). Se pare ca este nevoie de interventia brand-urilor si de campanii de imagine ca sa ne rezolvam “problemele”. M-as bucura ca aceasta “cosmetizre organizata sa aiba efecte pe termen lung si sa nu se transforme intr-un joc de-a v-ati ascunseala cu “pictorii urbani”.

Asadar iti vorbesc de campania  Cif Curata Romania, o initiativa prin care cei de la Cif, cu ajutorul fiecaruia dintre noi, va sterge mesajele agresive/discriminatorii de pe peretii oraselor in care locuim, pentru a-i proteja pe copii, dar si pe fiecare dintre noi impotriva acestui tip de violenta.

Campania e gandita bine astefel incat cei implicati sa aiba cat mai putine de facut si Cif sa se ocupa de toata treaba murdara” iar de rezultate sa ne bucuram toti.

Au nevoie de ajutorul tau pentru a convinge pe toata lumea sa foloseasca unul dintre canalele digitale puse la dipozitie (sectiunea dedicata din site-ul Cif, aplicatia Facebook , aplicatiile dispoibile pe Apple Store sau Google Play) pentru a trimite fotografii dar si a se implica.

Pe scurt, mecanismul de sutinere/implicare e urmatorul: vezi o astfel de imagine pe strada, faci o fotografie si o incarci folosind unul dintre mijloacele de mai sus. Imaginile trimise sunt analizate de o comisie si in functie de anumite criterii (trecute in regulament) decide ce locuri vor fi curatate. Apoi o echipa specializata se va ocupa de inlaturarea acestor mesaje, atat cu produse Cif, cat si cu solutii de curatare special concepute pentru exterior. Fotografiile cu locurile trimise, curatate, vor fi disponibile in galeriile dedicate de pe websiteaplicatiile de Facebook si mobil.

Pana acum am vazut la Deea si Simona posturi pe acesta tema si ma bucur sa vad ca aceasta initiativa are endorseri puternici. Campania dureaza doar pana pe 30 mai 2014. Pentru ca este o campanie. Dar mi-as dori sa vad ca aceasta initiativa este corect perceputa, preluata si continuata de comunitate fie prin initiative individuale, fie publice (sunt convinsa ca exista multe branduri care ar vrea sa o sustina in continuare – poate chiar Cif).

Din pacate ma plimb prea putin pe jos prin oras in ultima vreme dar promit sa o fac in curand ca sa pot da o mana de ajutor simbolica la “curatarea” orasului.

Din aceeasi serie:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation