vodafone-LogoIncepand de azi utilizatorii Vodafone au acces in toate statiile metroului din Bucuresti, prin intermediul platii prin SMS. Astept cu nerabdare si simplificarea acestei proceduri  (pentru ca se poate) dar pana atunci, zi eu, e si asta o veste buna.

“Printr-un simplu SMS la numarul 1700, cu textul 1C, la un tarif de 0,5 Euro (fara TVA), utilizatorii platesc o calatorie cu metroul. Pentru doua calatorii, plata se face printr-un mesaj la acelasi numar, cu textul 2C, tarifabil cu 0,9 Euro (fara TVA), iar pentru zece calatorii, plata se efectueaza printr-un SMS la 1700 cu textul 10C, tarifabil cu 3,25 Euro (fara TVA).

Odata ce au platit calatoria prin SMS, pentru a avea acces in statia de metrou, utilizatorii trebuie doar sa apeleze numarul gratuit 1700 si sa apropie telefonul, in timpul convorbirii, de dispozitivul de validare dedicat, aflat la intrarea statiei de metrou, pana cand mesajul ‘Tranzactie reusita’ apare pe ecranul acestuia. Utilizatorii vor vedea, in acel moment, si numarul de calatorii disponibile in cont.”

Pentru asistenta despre accesul la metrou prin SMS, utilizatorii pot apela numarul 1826, cu un tarif normal pe minut.

 

 

Din aceeasi serie:

One Thought on “Clientii Vodafone pot plati prin SMS calatoriile la metrou

  1. Pingback: Daca nu stiati | Andreea Stan | Marketing & Comunicare Online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation