Nu mai pot! Din lumea Corporate explodeaza o noua stire.

Astazi mi-a fost tulburata din nou linistea si armonia vizitei la toilette. Este incredibil cata lipsa de respect fata de spatiul cel mai intim posibil. Baia mea corporate, care este foarte curata si parfumata, are  aranjamente florale, oglinzi enorme pe cate un perete, pot-puri, crema Dove pentru maini, un cantar si din cand in cand Colega-care-vorbeste-la-telefon-in-locul-in-care-si –regele-sta-singur.

Incredibil. Eu ma concentrez, imi repet in gand ca nu ma aude nimeni, incerc sa fac cat mai putin zgomot si evit perioadele aglomerate si dnsoara se palavrageste de zor de la un capat la altul. Mereu. Cred ca are creata un fel de dependenta cum au fumatorii de dimineatza cu tigara. Ma intreb daca persoanele de la celalalt capat al firului (sper ca nu are si o persoana favorita pentru astfel de discutii) nu  sunt deranjate de sunete cum ar fi…trasul apei.

Dar pe mine cine ma absolva de auzitul unor povesti incredibile si barfe exact in momentele sfinte ale regasirii cu mine?Pe mine ce ma deblocheaza din inmarmurirea totala care ma cuprinde de fiecare data cand o descopar in locul cel sfant?

Fata simpatica de altfel. Desteapta, carismatica, zambitoare, de comitet. Dar parca prea de comitet.

O fi de rau? O fi de bine? Dovedindu-se o experienta extrema, sa ma las de sportul asta la office?

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation